najlepše emocije

Prezgodna je, dobro poznata javnosti: Ko je devojka s kojom Stjepan Hauser uživa na luksuznom odmoru u Dubaiju?

0

Hrvatski srcelomac razočarao je sve devojke koje maštaju o njemu nakon što je podelio prisne fotografije na društvenim mrežama 

HAUSER NA ODMORU S LEPOM UKRAJINKOM
HAUSER NA ODMORU S LEPOM UKRAJINKOM foto: Instagram / hausercello

Poznati hrvastki violončelista Stjepan Hauser važi za jednog od najvećih zavodnika na Balkanu i šire. Njegov šarm čuje se dalje čak i od njegovog talenta s kojim barata violončelom, pa ne iznenađuje što ima ogroman broj obožavateljki.

 

Iako su ga do sada povezivali sa mnogim poznatih ženama, ni jedna od njih nije uspela da ukrade srce čuvenog zavodnika.

 

Ipak, na iznenađenje i zaprepašćenje brojnih žena koje u Stjepanu vide ostvarenje ženskog sna, pre nekoliko meseci pojavile su se fotografije Hrvata i lepe Ukrajinke.

 

 

Na njima oni su u veoma prisnim pozama pozirali pred objektivom fotoaparata ili telefona, a onda je poznata ukrajinska influenserka te fotke objavila na društvenim mrežama.

 

- Jedan jedini - napisala je Marija ispod fotografije koju je zatim i Stjepan podelio na svom Instagram storiju.

 

I odmah se postavilo pitanje, ko je ta mlada, zanosna žena koja je ukrala srce Stjepana Hausera. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

 

Hrvatski lepotan je otkrio da je u ljubavi sa jednom zanosnom devojkom iz Ukrajine. Muzičar je na svom Instagram nalogu podelio nekoliko fotografija sa zgodnom Ukrajinkom i bilo je jasno da dele iste emocije.

 

Sada su njih dvoje zajedno otputovali u Dubai gde uživaju u luksznim hotelima i plažama, a ona nije odolela a da ponovo ne izazove pažnju medija njihovim zajedničkim fotografijama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Zanosni hrvatski umetnik potom je podelio fotografiju na kojoj je sam, dok uživa u bazenu skupog hotela, a u pozadini su impozantne građevine karakteristične za ovu bogatu zemlju. 

 

 

makonda-tracker