odlično za jesen

Ležerni stil, a oko vrata — LUJ VITON: Maja Mandžuka na koncertu Stjepana Hausera održala STREET STYLE modnu lekciju

0

Koncert Stjepana Hausera okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima se našla i Maja Mandžuka

maja mandžuka nasmejana ispred arene u beogradu
maja mandžuka nasmejana ispred arene u beogradufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Hrvatski violončelista Stjepan Hauser održao je solistički koncert u sklopu svoje prve svetske solo turneje Rebel with a Cello u Areni u Beogradu. Stjepana Hausera obožavaju poznate ličnosti u Srbiji, pa su se u veliom broju okupile na njegovom koncertu.

 

Među njima su se našli Đokovići, od Novaka i Jelene, do Marka i njegove izabranice Letisije Tesari, zatim voditeljka Katarina Šišmanović, pevačica Katarina Kaja Ostojić, ali i glumica Maja Mandžuka.

 

Maja Mandžuka, kao i uvek, bila je nasmejana i prelepa, a došla je potpuno opušteno obučena i pokazala kako izgleda street style moda na njen način, te da se lako može preliti i na poslovnu eleganciju.

 

Mada se pojavila u kežual belom odelu, koje se sastojalo od blejzera i pantalona nešto širih nogavica, a ispod je obukla crnu bluzu.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Kako bi razbila crno-belu kombinaciju, ponela je ešarpu crvene boje, s potpisom Luj Vitona, kao i tašnicu sa zmijskim printom.

 

 

 

 

Ovo je odličan način da se jednostavan stajling oplemeni različitm bojama i motivima, a Maja je definitivno učila od Amerikanki kako izgleda ležeran stil bez mane, s detaljima koji daju dodatan wow efekat.

 

Ona je kosu uplela u pomalo razbarušenu kiku, što je učinilo izgled još opuštenijim, a istovremeno i vrlo efektnim.

 

Bonus video

Luj Viton boja kose

 

makonda-tracker