(foto)

Imale su IDENTIČAN MODNI trik — i obema stoji WOW! Modni duel Katarine Radivojević i Ane Stanić na Hauserovom koncertu

0

Glumica Katarina Radivojević i pevačica Ana Stanić birale su slične modne cake za koncert Stjepana Hausera u Areni.

katarina radivojević i ana stanić nasmejane ispred arene u beogradu
katarina radivojević i ana stanić nasmejane ispred arene u beogradufoto: Marija Mladjen/ATAImages

U Beogradu je hrvatski violončelista Stjepan Hauser održao solistički koncert, u sklopu svoje prve svetske solo turneje Rebel with a Cello, u Areni u Beogradu.

 

Poznate ličnosti su se u velikom broju okupile na njegovom koncertu, a tu su se našli i Jelena i Novak Đoković, i to u društvu Marka Đokovića i Letisije Tesari, kao i Maša i Bojan Karić, voditeljka Katarina Šišmanović, pevačica Katarina Kaja Ostojić..

 

I dok je na drugom kraju grada održana premijera filma Dragana Bjelogrlića, "Čuvari formule", ispred Arene zajedno su fotografisane i dve slavne dame srpske javne scene: glumica Katarina Radivojević i pevačica Ana Stanić!

 

Katarina i Ana, kao i obično, bile su prelepe, nasmejane, uvek mladolike, a za Hauserov koncert u Beogradu birale su istu modnu caku.

 

Naime, obe su ponele u osnovi crnu kombinaciju: dekoltirana crnu majicu i crne pantalone, a stajling u ovoj boji nadogradile su jaknom, odnosno košuljom u boji!

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Katarina je ponela burgundi košulju koju je svezala u predelu struka na trendi način, dok je Ana ponela maslinastozelenu jaknicu, koju je nosila raskopčanu. Obe dame nosile su cipele s visokom potpeticom, a kao najlepši aksesoar — obe su imale širok osmeh!

 

katarina radivojević i ana stanić ponele su slične modne kombinacije za hauserov koncert
katarina radivojević i ana stanić ponele su slične modne kombinacije za hauserov koncertfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Bonus video

Stjepan Hauser posvetio pesmu deci iz Ribnikara

 

 

makonda-tracker