nije očekivala ovakav uspeh

Poslednja epizoda je sve ZAPANJILA: Borka Tomović otkriva šta čeka njen lik u nastavku serije "Crna svadba"

5

Serija "Crna svadba" proteklih sedmica oduševljava domaću publiku iznenađenjima i obrtima, a jednu od najvažnijih uloga u njima imala je glumica Borka Tomović

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Borka Tomović, koja igra lik Vesne Đurić, žene radijskog voditelja Miće Đurića, sve vreme je imala simpatije publike koja je proteklih sedmica pratila seriju "Crna svadba", a u finalu je ostavila najsnažniji utisak i isplivala u prvi plan.


Kako je ona istakla, čak i od svojih najbližih je do samog kraja krila tajnu svoje junakinje.


Serija "Crna svadba" je jedan od najuzbudljivijih scenarija koje sam imala priliku da pročitam. To je nešto što nisam mogla da ispustim iz ruku i jedva sam čekala da vidim šta će se desiti dalje s mojim likom. Očekivali smo da će postojati veliko interesovanje za seriju, ali ovom uzbuđenju i iščekivanju svake nove epizode niko nije mogao da se nada — kaže Borka Tomović za Kurir.

 

Glumica je objasnila je ulogu koju tumači shvatila kao — taktičara.


Vesnu sam doživela kao nekoga ko vrlo brižljivo i pažljivo planira svaki korak. U njenim rukama su bili svi konci — smatra Borka i ne krije šta joj je bilo najteže na snimanju:


Najteža scena mi je bila ispitivanja sa inspektorom Markom, koga igra Strahinja Blažić. Bilo je potrebno u njoj dati neke nagoveštaje, a opet ne otkriti ko je žena koju igram. Morala sam da uskladim scenarističke zamisli s načinom na koji ću to glumački uraditi.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


U poslednjoj epizodi otkrili smo da je Borkina Vesna Đurić — kapetan, a ona je to samog kraja krila od svih.

 


Mnogi su u toku emitovanja pokušavali od mene da izvuku neke informacije, ali je meni bilo zabavnije da im govorim neke neodređene odgovore. Nisam ni ja znala kako će to izgledati na samom kraju. Naravno da sam pročitala scenario, ali sam i ja bila običan gledalac i njima sam predlagala da to budu — ističe Borka.
 

 

makonda-tracker