baš su bili popularni

Njihov raskid se još prepričava: Važio je za najboljeg frajera Beograda, a njegove sestra i devojka za najlepše umetnice

0

I njegova sestra i bivša devojka su dve žene za kojima je uzdisala cela zemlja.

 


 

Goran iz mlađih dana
Goran iz mlađih dana foto: Youtube Printscreen

Krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih, naš poznati muzičar Goran Milošević je bio momak koga su devojke obožavale. 

 

U tom periodu pevao je u popularnom bendu Generacija 5, a kada se uz to doda da je i vozio motor, uopšte nije čudno što je bio jako privlačan damama. 

 

Njegova sestra, Slađana Milošević, takođe je bila na vrhuncu slave i po mnogima je u tom periodu bila najlepša dama sa domaće rokenrol scene.

 

Stare hitove Generacije 5 koje je on ptpevao znaju i oni koji su sada i oni koji su tada bili mladi.  "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Ti i ja" i "Umoran od svega" samo neki od njih. 

 

Takođe, Goran je sa svojom sestrom Slađanom sredinom devedesetih snimio i hit Dosta suza.

 

Goran je tada važio za najboljeg frajera Beograda
Goran je tada važio za najboljeg frajera Beogradafoto: Youtube Printscreen, DzoniKG

Negde u tom periodu, dok je bio u jeku popularnosti, bio je u vezi sa damom za koja je bila deo mnogih muških snova, sa glumicom, plesačicom i voditeljkom Jelenom Tinskom. 

 

Jelena je od Gorana starija devet godina i u tom trenutku je imala dvoje dece, ali ništa od toga im nije smetalo i oni su tada važili za najlepši par Beograda. 

Međutim, priču njihovom raskidu oni malo stariji i danas pamte i prepričavaju. Naime, Jelena ga je, kako su domaći mediji više puta pisali, zatekla u krevetu sa drugom ženom. 

 

Goran je tada tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je ta devojka, inače stjuardesa, samo prespavala tu i da je ona u stvari devojka od njegovog druga direktora aerodroma,

 

Goran se još uvek bavi muzikom
Goran se još uvek bavi muzikom foto: Youtube Printscreen Drax Drakonius

Jelena mu nije poverovala, te su tada prekinuli romansu. Inače, Goran je, kako se pisalo, pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio Jeleni.

 

 

makonda-tracker