iskreno

"Verovala sam da će nas rastaviti samo SMRT": Šakira se u emotivnoj ispovesti osvrnula na PIKEOVU BOLNU IZDAJU

0

Slavna pevačica istakla je da je bila veoma posvećena svojoj porodici i nevenčanom suprugu, koji ju je prevario s upola mlađom devojkom

Šakira je provela 12 godina s Pikeom i s njim dobila dvoje dece
Šakira je provela 12 godina s Pikeom i s njim dobila dvoje decefoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Kolumbijska pevačica Šakira i njen ljubavni i porodični život duže od godinu dana jedna su od vodećih tema kada je u pitanju svet slavnih, budući da se na buran način rastala od dugogodišnjeg partnera.


Nekadašnji fudbaler Barselone Đerar Pike i Šakira rastali su se posle 12 godina zajedničkog života, a pravi skandal izbio je kada je otkriven da je Katalonac prevario majku svojih sinova Milana i Saše.


I ptice na granama već znaju da je fudbaler dovodio u Šakirinu i njegovu kuću ljubavnicu Klaru Čiju Marti, mladu studenktinju i hostesu koju je muzička zvezda poznavala, a nastavio je da "paradira" s njom nakon što su se pevačica i on razišli.

 

Šakira je do sada posvetila više pesama Pikeu i nije krila da je prošla kroz veoma težak period, a sada je o svemu progovorila u emotivnom intervjuu za Billboard. Kako je istakla, veoma je razočarana jer je bila uverena da će ostariti sa ocem svoje dece.

 

Šakira se zbog Đerara Pikea preselila u Barselonu
Šakira se zbog Đerara Pikea preselila u Barselonufoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Dom i porodica su mi bili prioritet. Verovala sam u "dok nas smrt ne rastavi" – rekla je pevačica. – Ja sam verovala u taj san, sanjala sam to za svoju porodicu i decu.


Prema njenim rečima, ona je maštala o ljubavi kakvu imaju njeni roditelji, koji su zajedno već pola veka.


Oni se vole kao prvog dana, i to ljubavlju koja je jedinstvena i neponovljiva. Znam da je to moguće, oni su uvek za mene bili primer. To sam želela da sebe i svoju decu, ali to se nije desilo – sa žaljenjem je konstatovala Šakira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Poznato je da je pevačica, nakon što je stupila u vezu sa Pikeom, odlučila da se preseli u Evropu zbog njega.

 

Iako je odrasla u Kolumbiji i godinama živela i radila u Americi, gde je izgradila svetsku karijeru, Šakira je otišla u fudbalerov rodni grad. Sigurno je njen posao ponekad trpeo zbog toga, ali je kolumbijskoj superzvezdi bilo važno da njena porodica bude na okupu.

 

Šakira i đerar pike zajedno su proveli 12 godina
Šakira i đerar pike zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Radi se o tome da sam mu bila posvećena. Njemu i našoj porodici. Bilo je vrlo teško da se bavim svojom profesionalnom karijerom dok sam bila u Barseloni – istakla je. – Nisam mogla tek tako da ostavim decu i odem negde da snimam. Bilo je teško održati ritam.


Njena deca bila su svakodnevno na meti paparaca nakon rastanka roditelja, a novinari i foto-reporteri čekali su ih ispred kuće, škole, parkova...

 

To je jedan od razloga zašto se Šakira sa sinovima preselila u Majami u aprilu ove godine.

 

Sinovi Milan i Saša nedavno su podrali majku na dodeli MTV VMA nagrada
Sinovi Milan i Saša nedavno su podrali majku na dodeli MTV VMA nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Za njih je medijska situacija u Barseloni bila teška. Svaki dan su nam paparaci bili na pragu! Ovde su samo obična deca koja uživaju u normalnosti, onome što bi škola trebalo da bude – utočište i sigurna luka u kojoj mogu da budu to što jesu – kaže pevačica.

 

BONUS VIDEO

Zašto je Šakira postavila vešticu na terasi?

 

makonda-tracker