miljenik žena

Slavni turski glumac otkrio: Nisam srećan u ljubavi!

0
Popularni turski glumac i miljenik ženskok dela publike, vraća se na srpsku televiziju u seriji „Sudbina“, u kojoj glumi lik Kahramana Jorukhana.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ozčan Deniz važi za najtraženijeg i najzgodnijeg glumca u Turskoj, a zbog svoje svestranosti (glumac, muzičar, scenarista i reditelj) jedna je od tamošnjih najplaćenijih zvezda. I pored takvog statusa, Deniz čvrsto stoji na zemlji, neprestano radi na sebi, a iza sebe ima devetogodišnji brak s koleginicom Handan Deniz.

 

Omiljeni ste kod žena. Koji su razlozi za to?

 

- Možda sam tip koji im nije stran. Mogu me poistovetiti sa svojim bratom, ocem ili ujakom. Uklapam se u te muške uloge.


U 53. godini postaje tata: Slavni turski glumac je za svoje dete odabrao najlepše ime (FOTO)
 

Kakav je vaš ljubavni status?

 

- U tome nisam preterano srećan. Nikako da me zahvati taj žar. Mogu samo da kažem ovo: više ne želim da budem u vezi za koju ne verujem da će potrajati.

 

Da li biste želeli da imate decu?

 

- Naravno da želim, ali želim da nađem nekoga ko mi odgovara, da to bude neko ko ima veru. Ne govorim samo o religioznosti nego mislim na veru u porodicu, posao, ljubav i budućnost. Postoje ljudi bez vere, oni koji žive u osećaju ništavila. Očito ne mogu s takvima zasnovati porodicu. Snimi film, napravi seriju, napravi album, održi koncert. Sve sam odrađivao s vrhunskim uživanjem. Sada se samo ponavljam. Želim da nađem nešto novo. Možda zbog toga želim da imam porodicu. Ne znam kako je to. Ne znam je li dobro, loše, problematično ili sjajno. Ali znam da želim da pokušam.

 

Turski Bred Pit ponovo osvaja srca: Da li će se između njih dogoditi ono nešto?

 

Šta vas najviše plaši u životu?

 

- Zastoj. Nemogućnost da nastavim da mislim, radim i živim. Ostati zaglavljen - zaključio je Ozčan za Story.hr.

 

makonda-tracker