LJUBAV SE ODMAH DESILA

U braku su 20 godina, od prvog dana je znao - ONA JE PRAVA: Ovo je ANĐELIJA, supruga i NAJVEĆA PODRŠKA Saše Matića

0

Kruna njihove ljubavi su dve prelepe ćerke na koje su oboje ponosni 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevač Saša Matić održao je spektakularan koncert sinoć u Beogradu kada je nastupio na prepunom Trgu Republike uoči dočeka Srpske nove godine u Beogradu. 

 

Okupio je veliki broj ljudi koji vole da se vesele uz narodnu muziku, a u publici, u prvim redovima je bila i njegova najveća podrška i žena s kojom već dvadeset godina deli zajednički dom, supruga Anđelija.

 

Saša i Anđelija su godinama u skladnom braku iz kojeg imaju dve ćerke, Taru i Aleksandru, a činjenica da Saša ne vidi nije uticala na to da ga njegova supruga voli svim srcem.

 

 

Uvek tu za njega, ona mu je bila veliki životni oslonac i neko ko je za njega uvek bio tu, a o tome svedoči i brak koji traje duže od dve decenije. 

 

Iako su toliko dugo zajedno, Saša se retko u javnosti pojavljuje sa suprugom, pa nemamo priliku baš često da vidimo kako izgleda. Takođe, on ne govori često o privatnom životu u javnosti, ali se neki detalji znaju.

 

Ljubavna priča Saše i Anđelije je nadasve neobična, a počela je tako što je Anđelija otišla na jedan Sašin nastup, gde su se javile prve varnice i od tada se nisu razdvajali. Nakon kraće ljubavne veze odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom 2003. godine.

 

ANĐELIJA MATIĆ JE SUPRUGU NAJVEĆA PODRŠKA
ANĐELIJA MATIĆ JE SUPRUGU NAJVEĆA PODRŠKA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali - rekao je jednom prilikom Matić za domaće medije.

 

Saša je ranije za medije ispričao kada je shvatio da je ona žena za sva vremena.

 

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život - rekao je pevač.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ovo je bivša supruga Peđe Blizanca

 

makonda-tracker