idiličan život

"Uvek beže meni kad im nešto nije po volji": Ćerke Saše Matića su NASLEDILE MAJČINU LEPOTU, a tata im prepušta sve borbe

0

Pevač ne krije da je popustljiv prema ćerkama i da je ulogu "lošeg policajca" dao supruzi, a ne bi se protivio kada bi želele da postanu pevačice

Saša Matić na koncertu u beogradskoj areni
Saša Matić na koncertu u beogradskoj arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Saša Matić održao je sinoć veliki koncert u beogradskoj Štark areni, koja je okupila veliki broj njegovih fanova, kao i kolega.


U najvećim hitovima jednog od omiljenih regionalnih pevača uživale su pevačica i odnedavno glumica Milica Todorović, koja mu se pridružila na sceni, Ana Sević, Milica Pavlović i mnogi drugi.


Ipak, najviše pažnje medija privukla je porodica Saše Matića, koja se ne eksponira često u javnosti. Sašina supruga Anđelija stigla je na koncert u društvu njihovih ćerki Aleksandre i Tare, s kojima par živi idilično.

 

Žena Saše Matića Anđelija sa njihovim ćerkama Aleksandrom i Tarom, na koncertu u štark areni
Žena Saše Matića Anđelija sa njihovim ćerkama Aleksandrom i Tarom, na koncertu u štark arenifoto: Damir Dervišagić

Saša i Anđelija u braku su od 2003. godine, a pevač je svojevremeno izjavio da ga njegova izabranica od neguju ljubavlju.


Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put – istakao je pevač u jednom intervjuu.

 

Saša je tada otkrio i kako izgleda biti jedini muškarac u kući – one vode glavnu reč, a on se ne žali na to i uživa u životu s njima.

 


Teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama... Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako – istakao je Matić.


Samim tim, pevač je ulogu "lošeg policajca" prepustio supruzi, iako se trudi da im na prvom mestu bude roditelj, pa tek onda drug.


Pre svega sam otac svojim devojčicama, pa tek onda prijatelj. Supruga i ja vredno radimo na tome da ih naučimo pravim vrednostima i pokažemo šta jeste, a šta nikako nije u redu. One su stvarno dobre devojčice i ne govorim to što su moje, ali su stvarno mnogo pametne. Uglavnom one beže meni kad im nešto nije po volji, ali nemojte to otkriti pred mojom suprugom – rekao je tada pevač kroz osmeh.

 


Pevač priznaje da je popustljiv prema sovjim naslednicama, a rekao je i da se ne bi protivio ukoliko bi poželele da pođu njegovim stopama i okušaju se na estradi.


Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu, ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa – objasnio je jednom prilikom Saša Matić.

 

 

makonda-tracker