(FOTO)

Kaput bez mane & trendi čizme: Supruga Saše Matića ponela je komade na kojima bi joj pozavidele i mlađe influenserke

0

Rođendan Sofije Trajković, Đanijeve ćerke, okupio je pola estrade, a među njima su bili Saša Matić i njegova supruga Anđelija.

Saša i Anđelija Matić bili su gosti na rođendanu ćerke Radiše Trajkovića
Saša i Anđelija Matić bili su gosti na rođendanu ćerke Radiše Trajkovićafoto: M.M./ATAImages

Pevač Radiša Trajković Đani organizovao je 18. rođendan i proslavu punoletstva svoje ćerke Sofije u jednom prestoničkom restoranu, a tom prilikom okupio je mnogo svojih kolega sa estrade.

 

Pored Slađe Alegro, Jane Todorović sa ćerkom, Dragana Taškovića Tašketa, Ace Pejovića sa suprugom Biljanom, među zvanicama su se našli i pevač Saša Matić i njegova supruga Anđelija.

Saša i Anđelija uvek se pojavljuju zajedno na važnim događajima, a, kao i sam pevač, i njegova lepša polovina uvek privlači pažnju, mada se nikada ne eksponira u javnosti, niti se kada oglašava za medije.

 

Međutim, njihove fotografije s rođendana pokazale su koliko ona zapravo voli modu, a za Sofijin rođendan ponela je vrlo trendi odevne komade. Kako je ova noć u Beogradu bila kišna, Anđelijin izbor bile su čizmice, a ponela je one od prevrnute kože, s potpisom brenda Brunello Cucinelli, čija cena na internetu može da iznosi i oko 2500 dolara.

 

Saša i Anđelija Matić
Saša i Anđelija Matićfoto: M.M./ATAImages

U pitanju  je model čelzi čizama u bež boji, s efektnim kontrastom u vidu tamnobraon linije u predelu prstiju.

 

Inače, ovakve čizme mogu da se nađu i u drugim bojama.

 

 

Uz njih je Anđelija ukombinovala beli kaput, koji se ne kopča, već se samo vezuje trakom, a mnoge žene obožavaju praktičnost ovakvih modela i rado ih nose iz sezone u sezonu. Ispod belog kaputa ponela je, prigodno, i belu haljinu.

 

Saša Matić i Anđelija dolaze na rođendan Sofije Trajković
Saša Matić i Anđelija dolaze na rođendan Sofije Trajkovićfoto: M.M./ATAImages

Saša je već godinama u skladnom braku sa Anđelijom, a jednom prilikom je otkrio šta je to za njega tajna srećnog braka i kako se ophode jedno prema drugom kada su zajedno.

 

Nema tu tajne. Ljubav, razumevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smejemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih — otkrio je Saša.

 

Bonus video

Supruga Milana Borjana o odnosu sa golmanom

 

makonda-tracker