voli umetnike

Svima nam je dobro poznat: Znate li s kim je Sloboda Mićalović bila u vezi pre udaje za Vojina Ćetkovića?

5

Jedna od najlepših glumica na našim prostorima već 17 godina uživa u ljubavi s kolegom Vojinom Ćetkovićem, a malo je poznato da on nije prvi poznati muškarac koji je osvojio njeno srce

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović (40) i glumac Vojin Ćetković (50) u braku su od 2008. godine i važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene.


Budući da oboje drže do svoje privatnosti i ne iznose detalje o svom životu za medije, o njima se van scene ne zna mnogo, a tako je od početka njihovih karijera, pa mnogi nisu znali da je Sloboda nekada davno bila u ljubavnoj vezi s režiserom Jugom Radivojevićem.


I sam reditelj je potvrdio ovo u jednom intervjuu i istakao da i danas gaji ogromno poštovanje prema Slobodi.

 


Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima — istakao je on.


Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

 


Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u retkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama pre nego što su stupili u vezu.

 

1 / 7 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio — pričao je on kroz osmeh i dodao: — Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.
 

 

makonda-tracker