ispovest

Od razvoda fudbaler neprestano priča da ga je žena varala: Ona je sada rešila da progovori, a njena priča je BOLNA

1

Čuveni italijanski fudbaler od rastanka priča da ga je majka troje njegove dece prevarila i da je kriva za krah braka, ali ona insistira na tome da je prevarena ona.

Frančesko Toti i Ilari Blazi u danima ljubavi
Frančesko Toti i Ilari Blazi u danima ljubavifoto: Marco Iacobucci / IPA/SIPA/2202221204, Profimedia

"Princ Rima" Frančesko Toti rastao se 2022. godine od supruge Ilari Blazi, s kojom je bio u braku od 2005. godine.


Par, koji je bio u vezi godinama pre romantičnog venčanja u Rimu, zajedno ima troje dece – Šanel, Kristijana i Izabel, a nakon vesti da se rastaje pojavila se informacija da je Toti prevario suprugu.


Međutim, on je uskoro ispričao da je on taj koji je prevaren.

Toti insistira na tome da ga je žena varala


Kako je ispričao, u trenutku dok je žalio za ocem, koji je preminuo od kovida, čuo je da njegova supruga ima ljubavnika.

 


Moje supruge, kad mi je najviše trebala, nije bilo. Do mene su dolazile glasine "Slušaj, Ilari ima drugog". Zapravo ih je bilo više od jednog. Nikada to nismo učinili jedno drugom u 20 godina, a onda sam počeo da dobijam upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam joj pogledao mobilni telefon i video poruku od posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je "Vidimo se u hotelu" – ispričao je nekadašnji fudbaler.


On je tvrdio i da suprugu nikada nije prevario, uprkos čestim tračevima da joj nije bio veran.


– Bilo je mnogo glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz depresije sam izašao zahvaljujući Noemi – rekao je Toti, koji je od razvoda nerazdvojan od mlade ekonomistkinje Noemi Boki.

 

Frančesko Toti i Ilari Blazi na svom venčanju 2005. godine
Frančesko Toti i Ilari Blazi na svom venčanju 2005. godinefoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Međutim, njegova bivša supruga Ilari Blazi insistira na tome da je sportista varao nju, i to baš s Noemi. Ona je svoju stranu priče ispričala u Netfliksovom dokumentarcu "Unica", koji je nedavno objavljen.

 

Šta je ispričala bivša žena Frančeska Totija u dokumentarcu?


– Počele su da se pojavljuju fotografije Frančeska i Noemi Boki na tribinama. Rekao mi je: "Ne znam ko je ona, možda smo se upoznali u teniskom klubu. Pogledaj fotografiju, ona je pet redova iza mene, nije sa mnom" – prisetila se Ilari. – Kleo mi se da je čitava priča izmišljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Italia (@netflixit)


Međutim, Totijeva bivša žena kaže da joj sumnja nije davala mira, pa je odlučila da se sama uveri šta je istina.


– Htela sam svojim očima da vidim. Želela sam dokaz jer Frančesko nikad ne bi priznao. Bilo je popodne, 2. jula, kada mi je rekao da ide da ruča napolju. Saznala sam gde ona živi, otišla sam tamo i ispred je bio parkiran njegov automobil. Fotografisala sam ga, ali sam ćutala – ispričala je ona.


U međuvremenu je angažovala i detektiva, koji je uhvaćen dok je pratio Totija.

 

Frančesko Toti i Noemi Boki na romantičnoj večeri
Frančesko Toti i Noemi Boki na romantičnoj večeri foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bilo je tragikomično – Frančesko je znao da ja znam – rekla je, ali je dodala da on i dalje nije želeo da kaže istinu.


Pošto je fudbaler sve negirao, ona mu je otvoreno rekla da je saznala za njegovu aferu.


Nije mi priznao, pa sam rekla: "Dosta! Ja znam sve". Na kraju je ipak priznao, ali je rekao da to nije ozbiljna veza. Nisam mogla da verujem da tako nešto može da uradi čovek koji je bio uz mene 20 godina, koji je pričao da me voli, koji se zaklinjao da ne može da živi bez mene – kaže Ilazi Blazi. – Osećala sam se kao budala. Osećala sam bes i gađenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Ona je istakla da je "ponižena kao majka i žena", a doživela je i medijski linč.


U celoj toj priči, novinari su napali mene. On je bio šampion... Najviše me je bolelo što me niko ne razume. Nisam znala da je takav. Udala sam se iz ljubavi, ne zbog novca. Uvek sam to pokazivala – istakla je Ilari.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Fudbalerka koja je pobedila tumor

 

makonda-tracker