možda ste je primetili

Zbog nje je pustio suze pred svima, a uvek je blizu njega: Šuška se da je Leo Mesi PRED RAZVODOM zbog poznate lepotice

0

Gde je Lionel Mesi, tu će biti i ova vatrena novinarka, a mediji sada tvrde da mu ona pravi ozbiljne probleme u braku

Antonela Rokuco i Leo Mesi zajedno su od tinejdžerskih godina
Antonela Rokuco i Leo Mesi zajedno su od tinejdžerskih godinafoto: antonelaroccuzzo/Instagram

Španski mediji pišu da je argentinski fudbaler Lionel Mesi, igrač Intera iz Majamija, na ivici razvoda od supruge Antonele Rokuco.


Par je u braku od 2017. godine, zajedno su od tinejdžerskih dana imaju troje dece – sinove Tijaga, Matea i Čira, a Antonela je bila uz Mesija tokom njegovog uspona na krov sveta i u istoriju fudbala.


Međutim, navodno to nije bilo dovoljno sportisti da bude veran supruzi, pa se spekuliše da je on prešao granicu i da ju je prevario s novinarkom Sofijom Martinez.

Ko je navodna ljubavnica Lionela Mesija?


Sofija Martinez je poznata argentinska TV novinarka, radi za ESPN i nedavno je viđena na ceremoniji dodele Zlatne lopte, koja je po osmi put otišla u Mesijeve ruke. Bila je među retkim novinarima koji su dobili priliku da razgovaraju sa čuvenim Argentincem te večeri, a intervjuisala je i našeg Novaka Đokovića.

 

 

Ona je zbog novinarstva napustila pravo i svoje snove da se bavi arhitekturom i jednog dana se pojavila u jednoj TV stanici moleći da joj daju bilo kakav posao, da bi vremenom postala jedna od najpoznatijih reporterki u Argentini. Danas izveštava s najvažnijih sportskih događaja i ne krije divljenje prema Mesiju, fudbalskom čudu iz njene zemlje.


Sofija je nakon dodele Zlatne lopte dugo pričala o svom razgovoru s Mesijem, pa je dala i intervju u kom je hvalila manire čuvenog fudbalera i pohvalila se da je "obraćao pažnju na nju". I, zaista, fudbaler je izgledao kao da zaista uživa pored svoje lepe sunarodnice, a mnogi su komentarisali da je "gleda zaljubljeno" i da se Antoneli sprema Šakirina sudbina, aludirajući na to što je Đerar Pike prevario pevačicu.

 

Sofija Marzinez, argentinska novinarka s kojom povezuju Mesija
Sofija Marzinez, argentinska novinarka s kojom povezuju Mesijafoto: sofimmartinez/Instagram

Nedavno se, inače, pisalo da je Mesijeva supruga ljubomorna zbog ponašanja novinarke, i to pre ovog intervjua – kada je Sofija Martinez uputila Mesiju javno pismo u kom je istakla koliko mu se divi i koliko mu je zahvalna. Ni to, međutim, nije bio njihov prvi kontakt: čuven je intervju Lea Mesija sa Sofijom u kom su mu pošle suze zbog njenih reči.

 

U pitanju je njihov razgovor posle polufinala Svetskog prvenstva u Kataru, kada je novinarka objasnila fudbaleru koliko je on važan za Argentinu.

– Ono što sada želim nije da ti postavim pitanje, već hoću da ti kažem par reči. Sledi nam finale Svetskog prvenstva i želja svih je da ga osvojimo. Ali uprkos sjajnim rezultatima, postoji bezbroj razloga zbog kojih svaki Argentinac treba da bude ponosan. To ti iskreno kažem. Nema deteta koje ti se ne divi... ulepšao si živote svima. I to je za nas mnogo veće nego bilo koji trofej. To ne može da ti oduzme niko - zahvalnost naroda za trenutke tako velike sreće koju si doneo. Hvala ti, kapitenu – rekla je Sofija, dok je Mesi stajao dirnut i očiju punih suza.

Da su Mesi i Sofija u bližim odnosima nego što deluje pokazuje i početak jednog njihovog intervjua, kada je fudbaler prišao novinarki i spontano je poljubio u obraz.

Prema pisanju, brak Mesijevih je na klimavim nogama zbog sve češćeg bliskog ponašanja fudbalera i novinarke, a sportista i njegova supruga još uvek se nisu oglasili povodom ovih tvrdnji.

 

BONUS VIDEO

Leo Mesi na promociji u Interu

 

makonda-tracker