vau!

6 bazena, spa centar, teretana, panoramski pogled na okean: Zavirite u dom Lionela Mesija od 8 miliona dolara

0

Dom čuvenog fudbalera opisan u dve reči - san snova 

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA / TERESA SUAREZ

Kada ste jedan od najbogatijih fudbalera koji kupuju novi stan, podrazumeva se da će on biti veliki, luksuzan, jedinstven.

 

Tako je i Lionel Mesi, kapiten Barselone i argentinske reprezentacije, kupio je drugi luksuzni stan u Majamiju za 7,3 miliona dolara. Ali to nije bio bilo koji stan, on je kupio čitavu stambenu jedinicu od 5.515 kvadratna.

 

Fudbalska superzvezda i njegova porodica kupili su u 16. aprila 2021. godine prelepu nekretninu u Majamiju u koju je uložio skoro 8 miliona dolara. Stan se nalazi na devetom spratu i ima četiri spavaće sobe i četiri i po kupatila.

 

 

Smešten u luksuznoj kuli Regalia na plaži na Sunčanim ostrvima, čiji stanovnici imaju priliku da koriste 6 bazena, spa centar, imaju direktnan pristupu plaži, fitnes centru, joga studiju, dečijoj igraonici, profesionalnoj kuhinji, šampanj baru i vinskom podrumu.

 

U njegovom stanu postoji četiri spavaće sobe i šest kupatila, frižider za vino kapaciteta 1.000 boca i dodatnih 2.100 kvadratnih metara prostora na terasi sa panoramskim pogledom na okean, s kog se pruža pogled vredan milon dolara.

 

 

Karakteristike zgrade Regalia, koja ima ukupno 39 spratova, su neverovatne zbog čega je dobila naziv "vila na nebu". To je najjedinstvenija zgrada u Južnoj Floridi. 

 

U 2019, fudbalska zvezda je platila 5 miliona dolara za jedinicu u Porše Dizajn Tover-u, takođe na Sunčanim ostrvima.

 

Leo Mesi uživa u porodičnom životu sa Antonelom Rokuco
Leo Mesi uživa u porodičnom životu sa Antonelom Rokuco foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Prošle godine je Forbs svrstao Mesija kao trećeg najplaćenijeg sportistu na svetu, sa zaradom od oko 105 miliona dolara u vidu plate, podrške i dobitaka.

Oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Antonelom Rokuco 2017. s kojom ima tri sina: Tijaga (8), Matea (5) i Ćira (3).

 

U galeriji pogledajte kako izgleda Mesijev dom od skoro 8 miliona evra. 

 

1 / 6 Foto: Regalia via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

 

 

makonda-tracker