iskreno

"Mislio sam da je SMAK SVETA": Ispovest Momčila Otaševića o tome šta je prošao nakon razvoda

0

Šarmantni glumac je pre oko godinu dana stavio tačku na svoj brak s hrvatskom glumicom, a nedavno je priznao da mu nije bilo lako

Momčilo Otašević jedan je od omiljenih regionalnih glumaca
Momčilo Otašević jedan je od omiljenih regionalnih glumacafoto: Ana Paunković

Početkom godine, regionalni mediji javili su da se crnogorski glumac Momčilo Otašević (33), zvezda nekih od najpopularnijih regionalnih serija, razvodi od hrvatske glumice Jelene Perčin, s kojom je bio u braku od 2018. godine.


Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o raskidu – rekla je tada Jelena.


Glumac se nije oglašavao o razvodu od supruge, s kojom je dobio dvoje dece – Jakšu i Mašu, a nedavno je za magazin Gloria priznao da mu je bilo veoma teško.

Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak sveta – rekao je Otašević.

 

Glumac Momčilo Otašević na FEST-u
Glumac Momčilo Otašević na FEST-ufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ipak, kako ističe, nakon što je dobro promislio o svemu, shvatio je da u pitanju najbolja moguća odluka za porodicu.


Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rešenje za decu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da olajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promena je ogromna, a deca su sad na prvom mestu – naglasio je glumac.


Momčilo je u istom intervjuu otkrio da najviše uživa da s decom provodi vreme u rodnoj Crnoj Gori.

 

Momčilo Otašević jedan je od omiljenih regionalnih glumaca
Momčilo Otašević jedan je od omiljenih regionalnih glumacafoto: Ana Paunković

Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju, kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori – ispričao je ponosni tata.


Trudim se da negujem njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta nedeljno idemo da skačemo na trambolinu ili da se penjemo. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo u park da se igramo. U autu držim rekete za tenis, stoni tenis i badminton i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet – kaže glumac.

 

BONUS VIDEO

Jami o tome kako joj je Žarko Laušević obeležio karijeru

 

makonda-tracker