nerazdvojni

Modno usklađeni, nasmejani i zaljubljeni: Verica Rakočević i njen suprug ne umeju da budu dosadni na crvenom tepihu

1

Čuvena kreatorka juče je bila jedna od najzapaženijih na jednom gradskom događaju, a ona sija u društvu supruga, s kojim je nedavno proslavila deceniju braka

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godine
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć održano svečano slavlje jednog magazina, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Crvenim tepihom prošetale su pevačice Jelena Karleuša, Maja Berović, Katarina Grujić Gobeljić, Ivana Nikolić, glumice Vanja Nenadić i Ivana Dudić, voditelji Slavko Beleslin, Olivera Kovačević i mnogi, mnogi drugi.


Među najzapaženijim zvanicama bila je modna kreatorka Verica Rakočević, koja je na žurku stigla u društvu supruga i poznatog kompozitora Veljka Kuzmančevića, a par je strpljivo pozirao na crvenom tepihu.

Poznati po veoma upečatljivom stilu, kom su ostali verni i u ovoj prilici, Verica i Veljko odlučili su da usklade svoje odevne kombinacije, kojima su dominirali crni, sivi i beli tonovi.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok je muzičar nosio crne farmerke i majicu u spoju sa crno-belim sakoom sa floralnim printom i belim patikama, postigavši business casual izgled, dizajnerka je bila uobičajeno elegantna.


Jedna od kraljica srpske mode pojavila se u dezeniranoj haljini u raznim nijansama sive, s belim okovratnikom i rukavima uz blagi šampanj odsjaj, a sve je zaokružila crno-belom obućom u retro stilu.

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević modno usklađeni na crvenom tepihu
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević modno usklađeni na crvenom tepihufoto: A.H./ATAImages

Srećan brak Verice Rakočević


Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević od početka ljubavi intrigiraju javnost zbog 35 godina razlike, koje ne smetaju njihovom odnosu.


Par je svoju ljubav krunisao brakom 2013. godine, a skrasili su se u svom domu na Avali, gde uživaju u spokoju, prirodi i svojoj privatnosti.


Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi – "ona ume, a on može" – i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega – napisala je kreatorka jednom prilikom na Instagramu odbrusivši svima koji se bave njenim brakom.

 

 

BONUS VIDEO

Verica Rakočević pokazala imanje na Avali pod snegom

 

makonda-tracker