(FOTO)

Za rođendan je od njega dobila PREPUN STAN RUŽA: Ova lepotica je (bivša) žena Peđe Jovanovića i JEDINA koju i dalje voli

1

Peđa i Ana Jovanović imaju troje dece, godine braka, odvajanje, ali izgleda da je na pomolu i pomirenje!

Peđa Blizanac nikad nije krio koliko priželjkuje pomirenje sa zakonitom suprugom Anom
Peđa Blizanac nikad nije krio koliko priželjkuje pomirenje sa zakonitom suprugom Anomfoto: Petar Aleksić

Muzičar Predrag Peđa Jovanović postigao je velike uspehe na profesionalnom planu, nakon što je zakazao čak 7 koncerata u Beogradu na kojima će uživo pevati pred publikom i deliti najlepše emocije.

 

Njega podržavaju brojne kolege i oni koji prate njegov rad još dok je s bratom Nenadom Jovanovićem nastupao u duu "Blizanci". 

 

Pored toga, tu je, naravno, njegova porodica, a posebna žena koja je već godinama njegova jedina ljubav jeste njegova (bivša) supruga Ana Jovanović.

Peđa i Ana Jovanović, koji imaju troje dece, prolazili su kroz teške i burne periode života, a muzičar je jednom prilikom otkrio da je "omanuo" u braku.

 

Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući? Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla – izjavio je pevač.

 

Ana Jovanović i Peđa Blizanac imaju troje dece
Ana Jovanović i Peđa Blizanac imaju troje decefoto: Instagram

Međutim, on nikad nije skrivao da priželjkuje pomirenje.

 

S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak – istakao je jednom prilikom za Republiku.

 

 

Lepa Ana proslavila je 35. rođendan, a, po svemu sudeći, Peđa i ona su definitivno odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Naime, Peđa je podelio njihovu zajedničku fotografiju i napisao poruku: "Ljubavi, srećan rođendan".

 

Uz to, Anu je iznenadio predivnim poklonom, pa joj poslao stotine i stotine prelepih ruža, sa kojima se ona ponosno fotografisala. Mada nije jasno potvrdila da su ruže od Peđe, ona je odgovorila na komentare pratilaca koji su pohvalili Blizanca za trud i romantiku, kao i na sve one koji su im poželeli srećan nastavak zajedničkog života i da uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

Bonus video

Izjava Nenada Jovanovića Blizanca

 

makonda-tracker