uspelo im je

Razvodili su se, pa POMIRILI i slave 24. godišnjicu: Glumac ima savet za SPAS BRAKA koji bi mnogima bio od koristi

0

Supruga holivudskog glumca podnela je zvanično zahtev za razvod 2016. godine, ali su uskoro oni ponovo bili zajedno i zaljubljeniji nego ikad. Kako im je to uspelo?

Patrik Dempsi na večeri sa suprugom Džilijan
Patrik Dempsi na večeri sa suprugom Džilijanfoto: KIK/Daniel Gilles / The Photo One / Profimedia

Američki glumac Patrik Dempsi (57) podelio je divnu čestitku supruzi Džilijan Fink povodom 24. godišnjice njihovog braka.


Kakav neverovatan put smo prešli. Volim te! Srećna godišnjica – napisao je glumac uz fotografiju na Instagramu na kojoj vidimo njegovuživotu saputnicu i njega u prirodi.


I Džilijan je suprugu čestitala godišnjicu istakavši da se sjajno provela u šetnji, a pokazala je i kakav je buket dobila od Dempsija.

 


Patrik i Džilijan u braku su od 1999. godine, a tokom ljubavi su dobili troje dece – ćerku Talulu i sinove Darbija i Salivana. Supruga je bila uz Dempsija tokom njegovog vrtoglavog uspeha u Holivudu, a kako je on često bio zauzet vremenom su počeli da se udaljavaju.


Oni su 2015. godine sve iznenadili saopštivši da se rastaju, a Džilijan je čak podnela zahtev za razvod u januaru 2016. Međutim, kasnije u toku godine su sve iznenadili pojavivši se zajedno kao par, a od tada su nerazdvojni i izgledaju srećnije i zaljubljenije nego ikad.

 

Kako je glumac kasnije ispričao, oni su ipak rešili da daju šansu svom braku i svojski se potrudili oko toga da vrate stari plamen.


Destabilizujuće je kada znaš da ti se porodica možda raspada, da se završava tako veliki deo tvog života – istakao je Patrik Dempsi u jednom intervjuu.

 

Patrik Dempsi sa suprugom Džilijan Fink na crvenom tepihu
Patrik Dempsi sa suprugom Džilijan Fink na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Prema njegovim rečima, odluičio je da suprugu i decu stavi na prvo mesto, da odlaze na romantična putovanja, idu na bračnu terapiju i da se maksimalno posvete jedno drugom.


Naša zajednica mora da bude prioritet. Kada počnete da lutate ili gubite fokus, kada nešto drugo postane važnije, poput karijere ili trka, morate da se usredsredite – naglasio je glumac, koji se bavi i auto i moto-trkama.


Međutim, to nije jedina tajna uz koju su Patrik i Džilijam Dempsi spasili brak.


Morate da komunicirate, da budete otvoreni i ne ulenjite se. I mnogo seksa! – savetuje glumac.

 

 

BONUS VIDEO Đole Đogani o razvodu sa Slađanom Delibašić

 

makonda-tracker