ovo je istina

Ovo je razlog zbog kog ostaju zajedno: Al Paćino ipak nije raskinuo s 54 godine mlađom devojkom

0

Ipak su uspeli da izglade stvari 

al paćino
al paćinofoto: EPA / NEIL HALL

Čuveni holivudski glumac Al Paćino i njegova devojka Nur Alfalah našli su se juče u centru pažnje medija zbog navodnog raskida samo tri meseca nakon što su postali roditelji.

 

Samo dan nakon ove vesti stiže nova i to iz PR tima ovog poznatog zavodnika. Naime, kako su saopštili Al Pačino i Nur su i dalje u vezi.

 

Njih dvoje su uspeli da reše bračne razmirice i ostali su par kako bi njihovo dete odrastalo u porodici sa oba roditelja.

 

 

- Al i Nur uspešno su sarađivali i postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli - rekao je glumčev portparol.

 

Nur je prvobitno zahtevala zajedničko zakonsko starateljstvo sa suprugom nad dečakom, što bi holivudskoj legendi omogućilo da donosi odluke o obrazovanju deteta. 

 

Al Paćino ipak ostaje u braku sa Nur
Al Paćino ipak ostaje u braku sa Nur foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Zabuna je nastala zbog pravnih dokumenata u kojima se navodi da ona traži potpuno "fizičko starateljstvo nad njihovim detetom, dok glumcu ostaje pravo da viđa sina". 

 

Mali Roman rodio se šestog juna, a vest da je Paćino u 84. godini dobio dete obišla je svet brzinom munje.

 

U vestima o njihovom rastanku navodilo se da je Nur podnela zahtev za potpuno fizičko starateljstvo nad njihovim sinom, dok glumcu ostaje pravo da viđa dete.

 

Bonus video:

 

Al Paćino tražio test očinstva 

 

 

 

makonda-tracker