formula je jasna

17 godina su bili primer PRAVE LJUBAVI, a onda – KRAJ: Čuvena glumica otkrila kako su suprug i ona uspeli da se pomire

0

Koliko je sve iznenadila vest da se razvode, toliko su nas obradovali svojim pomirenjem, a evo kako je došlo do njega

Ben Stiler i Kristin Tejlor decenijama važe za najskladniji par Holivuda
Ben Stiler i Kristin Tejlor decenijama važe za najskladniji par Holivudafoto: Charles Baus/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznati američki glumci Ben Stiler (57) i Kristin Tejlor (51) nedavno su se pomirili, pet godina nakon što su se rastali.


Bili smo rastavljeni i sad smo se pomirili. Srećni smo zbog toga – istakao je Stiler.


Par, koji smo pretežno gledali u komedijama, bio je u braku 17 godina, a za to vreme su dobili ćerku Elu (20) i sina Kvinlina (17), nakon čega su se rastali prijateljski.


Proveli su razdvojeni pet godina, a potom sve iznenadili vešću da su svojoj ljubavi dali novu šansu i da je njihova porodica presrećna i ponovo na okupu.

 

Ben Stiler i Kristin Tejlor nedavno su zajedno prisustvovali dodeli BAFTA nagrada
Ben Stiler i Kristin Tejlor nedavno su zajedno prisustvovali dodeli BAFTA nagradafoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Za sve nas je ovo stvarno divno. Neočekivano je, to je jedna od stvari koje su ishod pandemije – rekao je Ben.


Naime, glumac se tokom lokdauna vratio u porodični dom da bi bio sa decom, posle čega su supruga i on oživeli stari plamen. Kako je glumica sada objasnila, pomirenje se dogodilo jer su imali priliku da razgovaraju o svemu.

 

Imali smo sve vreme ovog sveta da pričamo – rekla je glumica.


Ona je gostovala u emisiji koleginice Dru Barimor, gde je otkrila pojedinosti o tome kako su Stiler i ona nastavili gde su stali.


– Ništa nam nije odvlačilo pažnju. To je zaista bio poseban period – istakla je ona i dodala da je njihova obnovljena ljubav "organska" i "prirodna".

 

Ben Stiler i Kristin Tejlor upoznali su se još 1999. godine
Ben Stiler i Kristin Tejlor upoznali su se još 1999. godinefoto: EPA/HANNAH MCKAY

Ona je objasnila da je to što su neko vreme proveli odvojeno bilo vrlo značajno, kao i da im je porodica oboma bila prioritet i dok su Ben i ona bili rastavljeni.


Uvek smo bili porodica i nastavili smo da radimo stvari zajedno.


Sada je njihov odnos kvalitetan, kaže Kristin, jer su suprug i ona nastavili da odvajaju vreme jedno za drugo, ali ne zapostavljaju sebe kao pojedince.

 

Teško je... Ali kad ste s nekim proveli ceo život... Postoji određena istorija – kaže ona. – Učili smo zajedno. U tome postoji izvesna sloboda, u tome koliko je ova veza udobna i puna posvećenosti.


Ben Stiler je pre nekog vremena, takođe, pričao o ovom pomirenju i objasnio da je krizni period u kom je bila čitava planeta pomogla da se između njih ponovo probudi iskra.

 

Ben Stiler i Kristin Tejlor su na prvom mestu prijatelji, pa tek potom supružnici
Ben Stiler i Kristin Tejlor su na prvom mestu prijatelji, pa tek potom supružnicifoto: EPA/NINA PROMMER

– Pre nekoliko godina, pomislio sam da ne volim da jašem konja. Ako imam priliku da jašem konja, verovatno neću to raditi. Sada volim konje! Mislim da su prelepi. Volim da ih mazim. Volim da gledam ljude kako jašu konje, volim da gledam moju decu kako jašu konje – na neobičan način je glumac objasnio promenu koja se dogodila u njemu.


Ben Stiler i Kristin Tejlor upoznali su se 1999. godine, na snimanju filma Heat Vision and Jack, a venčali su se već godinu dana kasnije.

 

 

makonda-tracker