iskreno

"Razumem zašto je otišla": Lepu bivšu ženu Peđe Blizanca su povezivali s Duškom Tošićem, a on ne krije šta misli o svemu

0

Poznati pevač ne priča često o privatnom životu, ali je jednom prilikom iskreno govorio o svom razvodu od lepotice s kojom ima troje dece i njenoj navodnoj aferi sa čuvenim fudbalerom

Predrag Peđa Jovanović proslavio se kada je s bratom Nenadom bio u grupi Blizanci
Predrag Peđa Jovanović proslavio se kada je s bratom Nenadom bio u grupi Blizancifoto: Damir Dervišagić

Poznati pevač i muzičar Predrag Peđa Jovanović održaće u novembru pet koncerata, a on je nedavno u emisiji "Pusti brigu" na Kurir TV-u priznao da se nada još nekom datumu.


Iza njega je uspešna karijera koja je proteklih godina krunisana nastupima u dupke punim salama, a najveću podršku mu je tokom dugogodišnjeg rada pružala porodica.


Među njima i bivša supruga Ana Jovanović, s kojom ima troje dece i ostao je u prijateljskim odnosima nakon razvoda.

 

S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak – istakao je jednom prilikom za Republiku.

 


Prema njegovim rečima, u tom periodu nije bio umeren u konzumiranju alkohola i u potpunosti razume zbog čega je ostavljen.


Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla – izjavio je pevač.


Nekadašnji član grupe Blizanci nikada se nije preterano eksponirao u medijima, pa nije pričao ni o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom odgovorio na pitanje o odnosu njegove bivše emotivne partnerke s fudbalerom Duškom Tošićem. Kako je istakao, ne želi da se meša u njen život.

 


Moja bivša supruga Ana i Duško Tošić su imali pravo da rade šta hoće. Kad se to dešavalo, ona je već bila slobodna žena. Ima prava da bude s kim hoće i želi. Ko sam ja da se u te stvari mešam? Mi smo u super odnosima, imamo troje dece. Nisam se oglašavao u medijima niti da se provlačim u istim kad je ta afera bila u jeku. Sada je sve u redu među nama i to je bitno – istakao je pevač.


Peđa je, inače, dodao i da je porok iza njega i da se oseća sjajno.

 

Imao sam period u kom sam previše pio. To je bila, da tako kažem, jedna mračnija faza u mom životu. Nikada ne bih voleo da se vratim u to vreme. Često sam pio, a onda sam shvatio da je to nešto što mi nikakonije potrebno. Rešio sam da se trgnem i okrenem zdravim navikama. Sada pijem samo vodu i mogu da kažem da se super osećam. Prelomni momenat da ostavim piće bio je moj razgovor sa samim sobom. Bog mi je dao šansu da sada napravim nešto od sebe i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem bolji roditelj, bolji na svim poljima – rekao je.

 

 

BONUS VIDEO

Čeda Jovanović u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker