ne kriju ljubav

Nasmejani, zaljubljeni, modno usklađeni: Neobičan izlazak Lazara Ristovskog s devojkom

10

Nakon što su nedavno prošetali zajedno crvenim tepihom, poznati par ponovo je viđen u javnosti

Lazar Ristovski razveo se od Danice Ristovski posle 42 godine braka
Lazar Ristovski razveo se od Danice Ristovski posle 42 godine brakafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni glumac Lazar Ristovski (71) nedavno je potvrdio da je ponovo srećno zaljubljen nakon razvoda od koleginice Danice Ristovski, s kojom je u braku proveo 42 godine.


On je odnedavno u skladnoj vezi s 39 godina mlađom Anicom Lazić, što je i sam glumac izjavio.


Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze s razvodom – rekao je Ristovski za Blic.

 

Anica Lazić i Lazar Ristovski uživaju u ljubavi uprkos razlici od 39 godina
Anica Lazić i Lazar Ristovski uživaju u ljubavi uprkos razlici od 39 godinafoto: Damir Dervišagić

Par se potom pojavio zajedno na otvaranju najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG, a sada su posetili Arhiv Vojvodine u Novom Sadu.

Fotografije poznatog para podelio direktor Arhiva dr Nebojša Kuzmanović, a na njima vidimo da je poseta protekla u sjajnom raspoloženju. Ristovski i njegova devojka odabrali su ležeran stil, pa su oboje poneli farmerke i odeću u bež tonovima, a sve vreme su bili nasmejani.

Podsetimo, glumac je prošle godine saopštio da se razveo od Danice Ristovski, s kojom je proveo više od četiri decenije i ima dvojicu odraslih sinova.


Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je tada Ristovski za magazin Gloria.

 

BONUS VIDEO

Lazar Ristovski napunio 71 godinu

 

makonda-tracker