paparaco

Šta Aleksandra Prijović i Filip rade kad misle da ih niko ne gleda? Ove fotografije govore sve o njihovom odnosu

1

Poznati par nikada ne komentariše tračeve o svom braku, a sada su uhvaćeni u trenutku kada nisu očekivali da će biti fotografisani

Aleksandra i Filip Živojinović u braku su već 5 godina
Aleksandra i Filip Živojinović u braku su već 5 godinafoto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno odmara u Beogradu, gde ima mali predah od vrlo uzbudljive i uspešne koncertne turneje "Od istoka do zapada".


Dok puni baterije za predstojeće nastupe, popularna Prija opušta se sa svojim najmilijima, na prvom mestu sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim sinom Aleksandrom, a juče je posetila jedan događaj koji je organizovala Lepa Brena, maćeha njenog supruga.


Pevačica, koja je poznata po vedrom raspoloženju i širokom osmehu, najbolje se očigledno oseća kada u krugu najbližih, a pored svog životnog saputnika sija, što pokazuju i njihove najnovije fotografije.

 

Aleksandra Prijović na jučerašnjem događaju u Beogradu
Aleksandra Prijović na jučerašnjem događaju u Beogradufoto: Petar Aleksić

Naime, paparaco je juče na pomenutoj promociji u jednom beogradskom hotelu spazio Aleksandru i Filipa, koji su se osamili za jednim stolom. U tom trenutku nisu bili u centru pažnje, što su iskoristili za – zagrljaje i strastvene poljupce.

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Budući da par nikada ne komentariše tračeve o svom odnosu, ovo je odlična poruka za sve koji ih šire, zar ne?

 

Ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

 

Podsetimo, Filip je dugo Aleksandru viđao na slavljima na kojima je nastupala, a povremeno su sretali u prolazu, a sve je navodno dobilo zaokret zahvaljujući influenserki Zorani Jovanović.

 

Popularna Zorannah je, inače, Filipova bliska prijateljica već godinama, a ona ima sjajan odnos i s pevačicom.

 

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović
Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović foto: M.M./ATAImages

Kako su svojevremeno pisali mediji, Aleksandra i Zorana bile su u noćnom provodu kada im se pridružio Filip, a to je pokrenulo njihov odnos jer su se pre toga uvek na istom mestu nalazili isključivo kada je ona bila na sceni.

 

Par se nakon duge veze venčao u Beogradu pre više od pet godina, a na tradicionalnoj ceremoniji kumovi su im bili proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić i pevač Aco Pejović.

1 / 6 Foto: Kurir

Nakon venčanja organizovana je raskošna proslava, za koju su mediji pisali da je izdvojeno više desetina hiljada evra, a naredne godine je na svet stigao njihov sin Aleksandar.

 

Odnos Prije i njenog supruga je idiličan, a jedno prilikom je otkrila šta je jedino zbog čega se ponekad sporečkaju.

 

Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi, to je zbog pesama i spotova – istakla je svojevremeno pevačica za Telegraf.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović stigla na prestonički događaj

 

 

 

makonda-tracker