kao u bajci

50.000 € za haljinu o kakvoj sanjaju princeze: Venčanica Aleksandre Prijović je jedna od NAJLEPŠIH koje ste videli

3

Pevačica je pred udaju za Filipa Živojinovića istakla da mašta o venčanoj haljini za princeze, a kada se pojavila ispred oltara bilo je jasno da su premašena čak i njena očekivanja

Filip živojinović i aleksandra prijović u braku su već pet godina i imaju jedno dete
Filip živojinović i aleksandra prijović u braku su već pet godina i imaju jedno detefoto: Zorana Jevtić

Pevačica Aleksandra Prijović pre više od pet godina izgovorila je sudbonosno "da" i postala gospođa Živojinović.


Filip, sin legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, i jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu venčali su se i upriličili nezaboravno slavlje.


Luksuz, slavne zvanice, ekskluzivna lokacija i glamur pratili su proslavu njihove ljubavi, a najviše se pričalo o stilu srećne mlade, koja je za taj dan spremila božanstvenu venčanicu koja će se dugo pamtiti.

 

Iako je mogla da bira venčanu haljinu s potpisom bilo kog svetskog brenda, Aleksandra Prijović odabrala je da njenu venčanicu dizajnira kreatorka Tijana Todorović, inače njena blska prijateljica.

 

Pogledajte u galeriji kako je izgledala venčanica i kakva je atmosfera vladala na venčanju.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić


Volela bih da venčanica bude poput onih iz bajki. Imam zamisao da bude dugačka, elegantna, ali i moderna – priznala je pevačica o čemu mašta u jednom intervjuu pre svadbe. – Svakako ću imati još jednu haljinu u koju ću se presvući u nekom trenutku, jer želim da se osećam komotno tokom celog dana. Želim da tog dana izgledam najlepše do sada, uostalom, kao što to želi svaka mlada.

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na svom venčanju
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na svom venčanjufoto: Zorana Jevtić

Aleksandra je do oltara prošetala u jednoj od najlepših venčanica koje smo videli na našim prostorima, kada je reč o slavnim damama. Njena haljina imala je korset, široke bretele spuštene ispod ramena, svetlucave detalje, vez i raskošni balski kroj – baš poput princeze i onako kako je želela.


Mediji su pisali da je venčanicu Aleksandra izdvojila čak 50.000 evra, što ona nikada nije potvrdila ni demantovala, a sve je bilo upotpunjeno veličanstvenim i romantičnim velom.

 

BONUS VIDEO

Kako Aleksandra Prijović slavi rođendan?

 

makonda-tracker