jednostavno, a savršeno

Sužavaju liniju i briše višak sa bokova i struka: Monika Beluči u izdanju koje je ODA ŽENSTVENOSTI

0

Jedna od najlepših žena sveta još jedno je opčinila sve u izdanju koje i vi možete odmah da iskopirate 

Monika Beluči u jednostavnoj crnoj haljini opčinila Rim
Monika Beluči u jednostavnoj crnoj haljini opčinila Rim foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Monika Beluči godinama je jedno od najpopularnijih lica među poznatima u čitavom svetu. Ona je svojom lepotom, ali i jednostavnošću kupila milione ljudi širom sveta, koji smatraju da joj nema ravne među svetskim zvezdama.

 

Po prirodi veoma jednostavna, pristupačna i obična, a na sceni i crvenom tepihu lepotica kakvoj je teško naći manu. Monika Beluči još jednom je uspela da privuče pažnju javnosti svojim stajlingom nakon što se pojavila na 18. Filmskom festivalu u Rimu.

 

 

Ona se na crvenom tepihu pojavila u maksi crnoj haljini ILS brenda, koja je imala sirena kroj, a koji potpisuje dizajner Entoniji Vakarela. Ova prelepa kreacija suptilno je istakla njenu ženstvenost na premijeru filma "Marija Kalas: Lettere e Memorie" u kojem igra glavnu ulogu.

 

Ispod dugačke haljine nadzirale su su cipele Christian Louboutin sa prepoznatljivim crvenim đonom, koje Monika Beluči voli da nosi u svečanim prilikama.

 

Monika Beluči u crnom izdanju o kojem bruji Rim
Monika Beluči u crnom izdanju o kojem bruji Rimfoto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Glumica je ovo nepogrešivo izdanje upotpunila crnom torbom za pisma i nakitom iz Kartijea.

 

Jedina stvar koja je mogla da zaseni lepu Italijanku na crvenom tepihu bio je muškarac koji je drži za ruku. Monika Beluči se prvi put pojavila na festivalu sa rediteljem Timom Bartonom, sa kojim je u vezi od oktobra prošle godine.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker