ljubav za ceo žviot

Upoznali su se na simpatičan način, pa zajedno proveli decenije: Ova lepotica je SUPRUGA Dragana Brajovića Braje

0

Budući da popularni tekstopisac i kompozitor čuva svoju intimu, o njegovom privatnom životu ne piše se mnogo, ali je poznato da je on više od pola života proveo pored lepe Gordane, s kojojm ima dvojicu sinova

DRagan Brajović BRaja ima dugu i uspešnu karijeru
DRagan Brajović BRaja ima dugu i uspešnu karijerufoto: Dragan Kadić

Proslavljeni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja jedan je od najboljiih u ovom poslu proteklih decenija, a njegova biografija je više nego bogata.


Sarađivao je s najvećim zvezdama regiona, kao što su kumovi Aco Pejović i Aleksandra Prijović, Dragana Mirković, Željko Samardžić, Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Željko Joksimović i mnogi mnogi drugi.


Tokom svog dugogodišnjeg rada s poznatim ličnostima, Braja je izgradio prijateljstvo s "pola estrade", pa je često gost na slavljima popularnih pevača, kada mu društvo pravi supruga Gordana.

 

Iako je veoma poznat i otvorio sam se svojim emotivnim stihovima, Braja ipak drži do svoje privatnosti i uspeva da je sakrije, pa se o njegovom životu ne zna mnogo.


Ono što je poznato jeste da je u Gordana i on braku već decenijama i da su ponosni roditelji Luke i Mateje, a Braja je jednom prilikom istakao da je zadovoljan jer mu posao dozvoljava da se posveti porodici.

 

dragan brajović braja je s gordanom od 26. godine
dragan brajović braja je s gordanom od 26. godinefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Gordana i ja smo zajedno od devedeset šeste – rekao je on u je jednom intervjuu. – Nemam klasičan posao sa radnim vremenom od devet do pet, tako da mi uvek ostane dovoljno vremena za kuću i porodicu. Nismo porodica po šablonu. Ne volim šablon ni u čemu, a najmanje u porodici. Možda će mi neko i zameriti zbog toga. Nekako ljudi nedeljni ručak svrstavaju u tradiciju, a to nije slučaj i sa mnom. Kod nas nema striktnih pravila, ručak nikad nije u dva, dok se svi okupimo, obično ručamo u pet.


Gordana je tada ispričala i da su se upoznali na pomalo duhovit način: Braju je prvi put ugledala dok je devojkama gledao u šolju u kafiću pored fakulteta.


Dok sam studirala Pravni fakultet često sam provodila vreme u kafiću "Bonafides". Zapravo, tamo smo se Dragan i ja upoznali. Tog dana sam krenula u kafić da se nađem sa drugaricama i tamo zatekla njega. Bio je okružen devojkama. A znate li šta je radio? Evo neka vam sam kaže –prozvala je Goca Braju.

 

Dragan Brajović Braja i njegova supruga Gordana  u društvu Aleksandre Prijović
Dragan Brajović Braja i njegova supruga Gordana u društvu Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Gledao sam devojkama u šolju. Mogu vam reći, često sam umeo i da pogodim – odgovorio je Braja.


Kako je on rekao, porodica nikad ne trpi zbog posla.


Uvek imam vremena za porodicu. Posao kojim se bavim za mene je kao i svaki drugi, nema tu preterane filozofije! – rekao je za Puls. – Doduše, razlika je u tome što sam sebi pravim radno vreme, pa nekad imam više vremena, za razliku od drugih. Mada, desi se da nekad radim i po ceo dan. Nema pravila!

 

BONUS VIDEO

Ljiljana Stjepanović u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker