poznati na domaćoj javnoj sceni

Posle kraha braka, sreo je 14 godina mlađu lepoticu: Znate li koja poznata Srpkinja je supruga Saše Miloševića Mareta?

2

Saša Milošević Mare jedan je od najpoznatijih kompozitora kod nas, ali i njegova supruga je čuveno ime u svetu muzike

saša milošević mare oženjen je ćerkom bokija miloševića, pa po venčanju nije morala da razmišlja o menjanju prezimena
saša milošević mare oženjen je ćerkom bokija miloševića, pa po venčanju nije morala da razmišlja o menjanju prezimenafoto: Zorana Jevtić

Čuveni kompozitor Saša Milošević Mare već godinama je jedan od najuspešnijih na muzičkoj javnoj sceni Srbije, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

 

On je, zapravo, već dugo u skladnom braku sa 14 godina mlađom ženom koja je Srbima dobro poznata, a u pitanju je ujedno i ćerka čuvenog pokojnog klarinetiste Bokija Miloševića.

 

 

Posebno je zanimljivo to što ona nije morala da menja prezime, budući da joj je i devojačko isto kao i muževljevo, a kako je sve kod njih u znaku Miloševića, tako je i kum bio glumac Andrija Milošević!

 

 

Naravno, Maretova supruga je Ksenija Milošević, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije", takođe i bivša članica benda "Bjuti kvins", s kojima je nastupala kao pratnja Marije Šerifović na Evroviziji.


Par je zajedno od 2010. godine, a 2013. izgovorili su sudbonosno "da", i to u svom domu, stanu koji su dobili na poklon od mladinog oca.

 

 

Mare je pre Ksenije imao jedan brak, a upoznavanje s njom bilo je gotovo sudbinsko.

 

— Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno, s obzirom na to da smo roditelji dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života s bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku, ne zbog nedostatka emocija, već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno — ispričao je Mare jednom prilikom.

 

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

 

— Ona je mlađa od mene i to je, prosto, trebalo progutati i usaglasiti, ali, hvala Bogu, sve se sredilo zahvaljujući ljubavi i razumevanju.Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno — rekao je on.

 

 

Mare i Ksenija dobili su sina Vanju, a ona nije krila koliko joj pomažu njegovi sinovi iz prvog braka.

 

Vanja obožava braću, kao i oni njega, pravi je mezimac. Kada je Ksenija bila u drugom stanju, želela je da ima sina koji će voleti da se mazi, i ta želja joj se ispunila, pa je tako naš sin omiljen među starijom braćom — rekao je svojevremeno autor mnogih popularnih pop numera za "Hello!".

 

Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete — iskreno je dodala tada i Ksenija.

 

Bonus video

Katarina Grujić Gobeljić otkrila zašto se pojavljuje bez Marka u javnosti

 

makonda-tracker