poznati srbi

Posle razvoda su našli sreću s drugima: Znate li s kojom srpskom voditeljkom je muž Ane Stanić bio u braku pre nje?

0

Pevačica Ana Stanić u braku je s bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je pre njen voleo ženu koju svi dobro znate.

ana stanić je već godinama u braku s momčilom lavrnićem
ana stanić je već godinama u braku s momčilom lavrnićemfoto: Petar Aleksić

Pevačica Ana Stanić jedna je od najpopularnijih dama na muzičkoj javnoj sceni, gde se izdvaja, osim talentom, i istančanim modnim ukusom i dobrim stilom. 

 

Ona gotovo nikad ne eksponira privatni život, pa mnogi ne znaju neke zanimljive detalje o njoj, pa tako ni ko je njen suprug.

 

Naime, Ana je već godinama u braku sa četiri godine starijim košarkašem Momčilom Lavrnićem. Zapravo, Momčilo Lavrnić se nekada bavio košarkom, a onda se posvetio preduzetništvu i uplovio u svoj biznis.

 

Njih dvoje dobili su 2011. godine sina Vuka, koji je danas aktivan dečak koji voli sport, a bavi se skijanjem na vodi, u kom je postigao velike uspehe.

 

Pisalo se kako je Momčila i Anu upoznala zajednička prijateljica Marija Tarlać, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać.

 

O njihovom braku pisalo se pre par godina, kada su mediji preneli da je par razveden, dok su oni to demantovali.

 

ana stanić i momčilo lavrnić već godinama su u braku
ana stanić i momčilo lavrnić već godinama su u brakufoto: Damir Dervišagić

Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muž i ja živimo odvojeno, što su neistinite informacije — stajalo je u Aninom saopštenju.

 

Ipak, mnogi ne znaju ko je bila Momčilova partnerka pre nego što je našao sreću s Anom. U pitanju je popularna srpska novinarka i voditeljka Branka Nevistić, danas Grujić.

 

Momčilo i Branka imaju sina Luku, a nakon kraha braka, dok je Lavrnić sreću našao sa Anom, i Branka je pronašla srodnu dušu.

 

1 / 6 Foto: ATA Images

 

Lepa voditeljka se krajem 2007. godine u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića. Iako se povukla s javne scene, ona je aktivna na društvenim mrežama, gde se vidi dauživa u ljubavi sa svojim dugogodišnjim partnerom, putuje po svetu i ponekad se pojavi na bitnijim gradskim dešavanjima.

 

Momčilo i Branka dobili su sina Luku, koji je danas naočit momak.

 

Bonus video

Voditeljka u jutarnjem programu u dresu reprezentacije

 

makonda-tracker