omiljeno tv lice

Gde je jedna od naših najlepših voditeljki? Nestala je sa TV-a kad se udala za BOGATOG "PRINCA" i nije ostarila ni dan

0

Bila je jedna od onih voditeljki koju su svi voleli, a onda je pronašla ljubav svog života i pobegla od očiju javnosti.

 

Branka i njen princ Branislav
Branka i njen princ Branislav foto: instagram/Branka Nevistić

Branka Nevistić Grujić je bila jedno od omiljenih srpskih TV lica dugi niz godina. Počela je karijeru sredinom devedesetih na tada popularnoj BK televiziji.

 

A imali smo prilike da je gledamo i kao voditeljku Dnevnika, kvizova i drugih emisija i to na više različitih televizija.

 

Bila je u braku sa nekadašnjim košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je danas u braku s poznatom pevačicom. Sa njim je dobila sina Luku. Međutim, njih dvoje se razvode i onda u njen život ulazi "princ na belom konju".

 

U pitanju je naš bogati biznismen Branislav Grujić, koji je vlasnik jedne veoma uspešne građevinske firme. Branislav i Branka su se venčali 2014. godine. Od kada su se ludo zaljubili jedno u drugo, Branka se povukla sa iz sveta novinarstva i sa TV ekrana.

 

 

Domaći mediji su je u više navrata od udaje za Grujića, obzirom na njegovo veliko bogatstvo, nazivali i jednom od najbogatijih Srpkinja. Branka nikad nije krila koliko je srećna u braku i da je Branislav čovek njenog života.

 

 

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je Branka za domaće medije svojevremeno.

 

 

Iako je odavno ne viđamo na televiziji, lepa Branka je veoma aktivna na društvenim mrežama. Tu često podeli trenutke iz njenog života, pa možemo videti da ona i Branislav veoma vole da putuju. Njen profil pun je fotografija sa egzotičnih destinacija širom sveta koje je posetila sa svojim suprugom.

 


Mnogi su primetili da, iako je već duže vreme ne viđamo na malim ekranima, Branka praktično nije ostarila ni dana. Danas je u 55.godini života, a izgleda jednako lepo kao u prvim godinama karijere.

 

 

U komentarima na njene objave često dobija komplimente za svoj izgled, gledajući njen profil, čini se da Branislav i ona žive pravu porodičnu idilu.

 

 

Nekadašnja voditeljka je jednom prilikom otkrila i kako izgleda zajednički život sa njenim izabranikom.

 

- Blage je naravi i zato je uvek sve po njegovom - rekla je Branka pre nekoliko godina.

 


 


 

makonda-tracker