predivno

"Dušo, pratim te svuda"! Romantična fotografija sa venčanja Dubravke Đedović i Damira Handanovića lepša je od SVAKOG SNA

0

Damir i Dubravka venčali su se u avgustu ove godine.

Ljubav je brzo planula između Dubravke Đedović i Damira Handanović
Ljubav je brzo planula između Dubravke Đedović i Damira Handanović foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Kompozitor, aranžer i direktor CEBEF-a Damir Handanović i ministarka rudarstva i energitike Dubravka Đedović venčali su se u avugustu, a svadbeno veselje su upriličilli u jednom restoranu na Avali.

 

Među gostima koji su tog dana bili uz mladence bilo je i mnogo poznatih ličnosti, a između ostalog i Svetlana Ceca Ražnatović, Oliver Mandić, Katarina Grujić sa suprugom, Dijana i Srđan Đoković, Ivica Dačić sa sinom Lukom i budućom snahom Milicom Jokić.

 

Na svadbi je pevao Saša Matić, a najveću pažnju izazvala je predivna mladina venčanica.

Ministarka je zablistala u beloj venčanici sa čipkom i cirkonima, a u ruci je držala šareni bidermajer.

 

Njen suprug je takođe oduševio u crnom odelu sa leptir mašnom.

 

Budući da je venčanje bilo intimno i bez prisustva medija, nismo mogli da vidimo fotografije sa svadbe, sve dosad kada je Damir na svom Instagram profilu podelio prvu fotografiju sa venčanja sa suprugom na kojoj se njih dvoje drže za ruke.

 - Dušo, pratim te svuda - napisao je Handanović u opisu fotografije, a ministarka mu je odmah odgovorila na post emotikonom u obliku srca bele boje.

 

Na predivnoj fotografiji možemo da vidimo bračni par kako silazi niz stepenice koje se nalaze u šumi, a sa obe strane od njih se nalaze sveće, kao i aranžmani cveća.

 

Podsetimo, Dubravka i Damir su se upoznali na teniskom turniru Serbian open, a kako su tada mediji preneli, nakon nekoliko dana poznanstva, kompozitor je ministarki rekao da će jednog dana živeti zajedno, na šta se ona samo nasmejala. 

 

Ipak, ljubav se brzo rodila, a kako je Dubravka Đedović objasnila za Bazar, ljubav je jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati. 


Bez ljubavi nema života! Damir me je osvojio svojom kreativnošću i duhovitošću. Znate, uz sve napore, ljubav još niko na svetu nije objasnio, ma koliko se trudili. Slažem se sa velikim Mešom Selimovićem da je ljubav valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati, niti joj tražiti razlog.

 

BONUS VIDEO

 

Ministarka Grujičič igra kolo

 

 

makonda-tracker