malo kome je poznato

O njihovom sukobu u programu i dan-danas se govori: Ova čuvena voditeljka nekada je bila devojka Ace Informacije

0

Komentator Aleksandar Stojanović trenutno je u centru pažnje javnosti, a o njegovom privatnom životu malo toga je poznato.

aca informacija uzeo je neplaćeno odsustvo na rts-u
aca informacija uzeo je neplaćeno odsustvo na rts-ufoto: Nenad Kostić

Poznati sportski komentator Aleksandar Stojanović, poznat i kao Aca Informacija, već neko vreme ne radi na RTS-u, prenose mediji.

 

Kako je Aca redovni komentator u prenosima utakmica u kojima igra reprezentacija Srbije, a nije prenosio utakmicu Srbija—Mađarska, mnogi su se zapitali šta se dešava sa njim.

 

Odgovor je stigao pravo iz RTS-a, gde su naveli da mu je odobreno neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci, piše Blic.

 

Acine rečenice mnogi posle utakmica redovno citiraju, ali o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga.

 

Ipak, za jednu voditeljku se šuška da mu je bila devojka, a njih dvoje svakako su ostali u dobrim odnosima.

 

U pitanju je lepa Nataša Miljković, a kako mediji prenose, oni su vezu krili od javnosti.

 

kako pišu mediji, nataša miljković bila je devojka aleksandra stojanovića
kako pišu mediji, nataša miljković bila je devojka aleksandra stojanovićafoto: Damir Dervišagić

Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na TV Studio B, da bi se na BK zaposlila nakon što je prošla audiciju. Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji.

 

— Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali su mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci — govorio je svojevremeno izvor za list "Alo".

 

O njihovom odnosu pisalo se i jednom prilikom zbog njihovog sukoba upravo pred kamerama!

 

Naime, Nataša Miljković i Aca Stojanović sukobili su se zbog toga što je Stojanović zaboravio da podseti gosta da dođe na unapred zakazano gostovanje u Natašinoj emisiji, iako je nekoliko dana pre toga najavljen intervju sa njim.

 

nataša miljković i aca stojanović
nataša miljković i aca stojanovićfoto: Printscreen

Nataša je u programu uživo na fin način pokušala da objasni da je gost otkazao, ali da je za to kriv upravo Aca, koji je trebalo da ga dovede u emisiju.

 

Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta — rekla je tada Nataša.

 

Bonus video

Nudista na RTS-u

 

makonda-tracker