upornost se isplatila

Rekao joj je da IMA DRUGU, ostavio ju je u suzama, pa se GORKO POKAJAO: Ljubavna priča Emira Kusturice i Maje je FILMSKA

0

Mladalačka ljubav je buknula u oni koja je za ceo život i Emir je znao - ona je ta.

Ljubavna priča Emira Kustrurice
Ljubavna priča Emira Kustrurice foto: Gorassini Giancarlo / Abaca Press / Profimedia

Poznati reditelj Emir Kusturica dobro je poznat srpskoj publici po sjanim filmskim ostvarenjima koja su mu donela uspeh, lagodan života, ali i ogromnu popularnost.

 

Uprkos tome on je želeo da privatnost sačuva za sebe, pa je u javnosti retko govorio o supruzi, porodici i svemu onom što se ticalo njegove intime, a mediji su želeli da znaju.

 

Ipak, postoji jedna priča koju Emir nije krio i na koju je bio ponosa, a tiče se njegove supruge Maje s kojom je u braku dugi niz godina.

 

 

Naime, Emir i Maja su se upoznali kao veoma mladi. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi pre nego što je Emir odlučio da ode u Praga na školovanje. Kako bi olakšao rastanak, pre svega njoj, odlučio je da smisli priču, koja se Maji ni malo nije dopala.

 

Zabavljali smo se jedno vreme i pred moj odlazak u Prag na studije odlučio sam raskinuti s njom. Složio sam joj neku priču, čak sam joj rekao da imam drugu devojku, i ona je u suzama otišla. Nakon toga sam se spakovao i otputovao u Prag – ispričao je jednom Kusturica o početku njihove ljubavne priče.

 

Emir i Maja su u braku više od 40 godina
Emir i Maja su u braku više od 40 godina foto: NIKO/NIVIERE/LE FLOCH / Sipa Press / Profimedia

 

Veza je prekinuta, Maja je otišla svojim putem, a onda se desilo nešto neočekivano. U Pragu Emir je sreo poznanika koji mu je rekao da je Maja postala veoma interesantna momcima i da joj se mnogi udvaraju. Zbog toga što je čuo Emir se veoma iznervirao i rešio da se vrati u Beograd i da pokuša da ponovo osvoji Majino srce. 

 

Ujutru sam uhvatio voz i preko Horgoša, Beograda i Zagreba stigao u Sarajevo – ispričao je Emir koji je bio odlučan da ponovo vrati svoju ljubav – ali nije mu odmah krenulo sve po planu. Naime, saznao je da je Maja otišla na Jahorinu s drugim muškarcem, međutim on nije odustajao. Odlučio je da je potraži na planini iako je bila u društvu drugog.

 

Nakon razlaza odlučio je da se bori za njenu ljubav
Nakon razlaza odlučio je da se bori za njenu ljubav foto: Profimedia

 

Maja je tada bila u društvu sina Bebe Selimović i gotovo je bilo izvesno da će upravo njemu pokloniti svoje srce. Ipak, sudbina je za njih imala druge planove. 

 

Emir je došao, insistirao da se vide, jer je želeo da joj kaže istinu. Seli su da popiju kafu u centru Sarajeva, a Maji je bilo dosta Emira – odlučila je da mu kaže kako je ni najmanje ne zanima.

 

Reditelj se pokunjeno vratio u Prag, a onda je odlučio kako neće odustati. Morao je da uveri Maju da je nije prevario, kao što joj je već rekao, te da joj je uvek bio emocionalno veran.

 

Bonus video:

 

Šta drugi kažu o Emiru Kusturici pogledajte u videu 

 

 

 

 

 

makonda-tracker