stvoreni jedno za drugo

30 godina su u vezi, 23 u braku, imaju TROJE DECE: Znate li koju poznatu novinarku Aleksandar Gajšek ljubi decenijama?

0

Jelena je mnogo puta isticala da je Aleksandar njena srodna duša 

Aleksandar Gajšek ljubi lepu novinarku već 30 godina
Aleksandar Gajšek ljubi lepu novinarku već 30 godina foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati voditelj Aleksandar Gajšek već tri decenije ljubi suprugu Jelenu, koja s ponosom u javnosti govori o odnosu koji među njima vlada godinama.

 

Iako su oboje poznate ličnosti trude se da u javnosti ne ističu svoju intimu, ali jednom prilikom Jelena je govorila o tome kako su se upoznali i šta misli o svom suprugu.

 

Nadasve poseban par neguje takođe posebnu ljubav, koja se zasniva na uzajamnoj podršci i poverenju. O tome je pre nekoliko godina ona govorila, otkrivajući kako je izgledao njihov prvi susret.

 

 

- Upoznali smo se davne 1993. i s ponosom mogu da kažem kako je to bila ljubav na prvi pogled. Reč je o rođendanskoj žurki na ‘Krsmancu’ na kojoj sam pevala. On je došao s drugom, prišao mi je i pitao za ples. Bilo je veoma romantično - rekla je ona, pa je dodala:

 

- Iako Aleksandar tvrdi da je on mene sretao i ranije, ja sam njega prvi put videla te večeri i zaljubila se - otkrila je Jelena za „Story“ 2017. godine.

 

Ona je objasnila da ju je kod supruga prvo privukao izgled, a onda nežna i romantična narav, kao i zdrav pogled na svet.

 

Aleksandar Gajšek sa suprugom Jelenom Gajšek
Aleksandar Gajšek sa suprugom Jelenom Gajšek foto: A.H./ATAImages

 

- Bio je to period ratne krize, kada su roditelji zarađivali samo dve marke mesečno, a vaša do tada mirna zemlja bila je puna kforovaca, ali Aleksandar je bio toliko divan, nežan i romantičan da sam uz njegovu pomoć uspela sve te negativne stvari da prevaziđem - bila je iskrena Jelena.

 

Tokom ratne 1999. godine Jelena je razmišljala da ode u inostranstvo. Ipak, ljubav prema Aleksandru je bila jača od svega ostalog, pa je odlučila da ostane i bori se za posao koji je imala na televiziji.

 

- U februaru 1999. ozbiljno sam razmišljala da napustim Srbiju, jer je moja sestra godinu dana pre toga otišla u Italiju da studira. Međutim, splet okolnosti bio je takav da sam ipak odlučila da ostanem i borim se za svoju ljubav. U tom periodu nikoga nije bilo na televiziji, ja sam ostala i počela veoma intenzivno da radim. Nakon samo par meseci primili su me za stalno, što je dosta toga promenilo i dalo mi neku dozu sigurnosti - prisetila se novinarka.

 

Aleksandar i Jelena Gajšek
Aleksandar i Jelena Gajšek foto: Privatna arhiva

I čini se da je to bila najbolja odluka koju je mogla da donese. Te godine ona i Aleksandar odlučuju da svoju sedam godina dugu vezu krunišu brakom.

 

- Dogovorili smo se da se venčamo te jeseni, znali smo da želimo da budemo zajedno, imali decu ili ne, ali ubrzo smo otkrili da sam trudna, što nas je veoma usrećilo. Uglavnom me svi pitaju da li je nakon potpisivanja papira između mene i supruga došlo do neke promene, ali ja moram da kažem kako se odnos menja tek kada dobijete dete - kaže ona i dodaje:

 

- Naravno, bez obzira na to, moj suprug je moja srodna duša i uvek kažem da i pored toliko godina upoznavanja interesantnih ljudi, ja nisam našla nikoga ko mu je ravan. To, valjda, govori da sam još zaljubljena u njega.

 

Aleksandar Gajšek i lepa Jelena
Aleksandar Gajšek i lepa Jelena foto: Privatna arhiva

Aleksandra je okrenut veri i porodica mu je na prvom mestu.

 

- Porodica ti daje priliku da počneš da živiš za drugog, odnosno da tvoj ego više nije na prvom mestu, niti tvoje razne dečačke navike, spavanje do podne i sve ostalo što si mogao sebi da pružiš, nego počinješ da živiš za drugog, za suprugu, za dete i ostale ljude - rekao je Aleksandar za Lola magazin iste godine.

 

Harmoničan odnos i ljubav ovog para upotpunilo je troje dece, koje se trude da vaspitaju na pravi način i u skladu s verom.

 

Poznato je i da je Gajšek godinama negovao prijateljstvo sa akademikom Vladetom Jerotićem, za kojeg je govorio da mu je „doneo ogromnu veru“, kao i da je bio najznačajnija osoba u njegovom životu.

 

Bonus video:

 

Eva Ras o Miki Aleksiću

 

 

makonda-tracker