Iskreno

Aleksandar Gajšek otkriva po čemu će najviše pamtiti velikog Vladetu Jerotića

0

Njihovo prijateljstvo ne samo da je bilo veliko, već je oplemenilo i sve nas koji smo ih gledali

foto: Promo
foto: Promo

Iskrenost, oproštaj, ljubav, istrajnost, vera i mnogi drugi postulati življenja lekcije su koje je Aleksandar Gajšek naučio kroz rad i prijateljstvo sa akademikom Vladetom Jerotićem.

 

U razgovoru sa autorkom emisije, Gajšek po prvi put govori o svojim počecima, deci i porodici, o mladalačkim danima i velikom prijateljstvu sa akademikom Jerotićem.

 

Kako je izgledao njihov poslednji susret, po kojim rečima će pamtiti Vladetu i kako su čuvali zajedničku ideju u dane Vaskrsa u emisiji Aleksandre Simić govori Gajšek osvrćući se na naše vrline, slabosti i pobede.

 

- Aleksandra Gajšeka poznajem dugo, ali smo se kroz dva gostovanja u mojoj emisiji, rekla bih, upoznali još bolje i prepoznali neke zajedničke puteve. Oduvek me je fascinirala njegova smirenost, opuštenost, strpljenje, učtivost, a sada i istrajnost na putu kojim korača svojom emisijom. Želela sam da najlepše rečenice koje je izgovorio u mojoj emisiji podelimo sa gledaocima na veliki hrišćanski praznik Uskrs, kako bi se svi bolje osećali - ističe autorka emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić”.

 

Emisiju možete pogledati ovog petka u 21h, subotu u 19h i nedelju u 23h na TV Naša.

 

 

makonda-tracker