poznati ljubitelji tenisa

Znate li šta povezuje Nedu Ukraden, Srećka Jarića i Aleksandra Gajšeka?

Premijerom filma "Borg i Mekinro" počeo tradicionalni humanitarni turnir poznatih

0
1 / 23 Foto: Promo, Antonio Ahel
 
 

Premijera filma “Borg i Mekenro” o čuvenom rivalstvu legendi koje je obeležilo jednu celu epohu tenisa održana je sinoć u Beogradu, jednom od prvih gradova u Evropi koji je dobio tu čast. Lik Bjorna Borga tumači Sverir Gudnason, jedna od najvećih mladih filmskih zvezda iz Švedske, a njegovog ljutog teniskog rivala – a zatim i do danas velikog prijatelja Džona Mekenroa – popularni američki glumac Šaj Lebef. U filmu se pojavljuje i Borgov sin Leo, koji igra mladog tenisera na početku karijere.

 

Brojni ljubitelji tenisa su uživali u filmu : Bojana Jovanovski, Neda Ukraden, Aleksandar Gajšek, Ceca Danilović, Milka Forcan, Jellena, Niggor, Srećko Jarić, Vuk Vidor, Ivan Gavrilović, Darko Udovičić, Miša Obradović, Aleksandra Simić, Ilija Belošević, Filip Miletić, Dragan Vujić Vujke, Biljana Vraneš, Iva Ikon, Nenad Marjanović, Siniša Ubović, Petrući, Miloš Krivokapić, Nebojša Radović.

 

Premijerom filma ujedno je najavljeno održavanje 16. humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije, koji se održava na terenima TC Novak za vikend 30. septembra i 1. oktobra. Mečevi oba dana programa će se igrati od 10h do 17 časova, uz slobodan ulaz i brojna iznenađenja i nagrade za publiku. Humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“ klinike za onkologiju u Beogradu.

makonda-tracker