"ljubavlju se sve pobeđuje"

Imaju četvoro dece, a njihova ljubav počela je — SLUČAJNO: Znate li koja lepotica je supruga Nebojše Milovanovića?

0

Glumac Nebojša Milovanović je više od 10 godina u braku sa Tijanom Milovanović.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumca Nebojšu Milovanovića publika je zavolela u filmu "Lajanje na zvezde", a tokom svoje karijere je ostvario brojne uspešne uloge.

 

"Crna svadba", "Azbuka našeg života", "Tajna vinove loze", "Koreni", "Državni službenik", samo su neki od TV ostvarenja u kojima je igrao.

 

Osim televizijske, Nebojša neguje i pozorišnu karijeru, te je tako od 1999. godine stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde je dosad odigrao predstave "Šine",  "Sumnjivo lice", "Uobraženi bolesnik", "Mletački trgovac" i mnoge druge.

 

Podršku u svemu mu daje njegova supruga Tijana Milovanović, koja mu je najveći oslonac više od 10 godina.


Njihpva ljubavna priča je počela sasvim slučajno. Tijana je naime veče pre nego što će upoznati ljubav svog života gledala upravo predstavu u kojoj glumi Nebojša. 

Kako su svojevremeno ispričali, upoznali su se preko prijatelja pre više od decenije, a ispostavilo se da je, sasvim slučajno, Tijana veče ranije gledala Nebojšinu predstavu!


- Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu "Šine", u kojoj je Nebojša glumio . Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo - ispričala je Tijana u jednom zajedničkom intervjuu.

 

Ljubav se vrlo brzo rodila, pa su se nekoliko meseci nakon upoznavanja, venčali u opštini Stari grad.

Nakon toga su se venčali i u jednoj crkvi u Valjevu.

 

Tijana je završila arhitekturu i kako su domaći mediji svojevremeno pisali, radi u jednom privatnom projektnom birou, a uporedo sa uspešnim karijerama, ovaj par se odlučio za veliku porodicu.

 

Oni danas imaju četvoro dece: Veru, Stojana, Nadu i Andriju, a glumac nikada nije krio koliko mu je porodica važna. 

- Porodica je utočište i oaza. Prilika da na malom prostoru stvorite i živite svet koji se kleše u borbi i dinamici života, a čiji je osnovni pokretač ljubav - izjavio je jednom prilikom za Blic puls.


Premda velika porodica iziskuje dobru organizaciju, Nebojša i Tijana uspevaju da sve svoje poslovne obaveze usklade sa privatnim. 


- Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je:

Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta - otkrio je glumac jednom prilikom.

 

U jednom intervjuu za Ikragujevac.com Nebojša je govorio o tajnama srećnog braka.

 

- Bilo bi previše gordo da bilo ko kaže da ima recept za idealan brak. Kao i u životu, i u braku čovek mora da se bori,ali i da poštuje i neprestano deli, preispituje sebe. Jednostavno, da shvati da se najbolje i jedino ostvaruje kroz drugoga. LJubavlju se sve pobeđuje, a deljenjem umnožava. Samo kroz drugoga čovek je ostvaren sreća -

 

Glumčeva supruga Tijana ističe da je uvek bitno da pored sebe imate partnera s kojim možete sve da podelite i oko svega se dogovorite:

 

- Ključno je da te onaj s kime sve deliš razume i podrži. Najvažnije je biti zajedno i u dobru i u zlu.

 

BONUS VIDEO

 

Nebojša Milovanović recituje u Kurir TV

 

 

 

 

 

makonda-tracker