neprepoznatiljive

Kolinda je skinula 30 kg, Zorana 18: Kako su poznate političarke zajedno SMRŠALE skoro 50 kilograma?

0

Svi smo bili svedoci njihove neverovatne transformacije 

Kolinda i Zorana skinule više od 48 kg?
Kolinda i Zorana skinule više od 48 kg?foto: Instagram / kolindagk, Instargam / zoranamihajlović

Nekadašnja srpska ministarka Zorana Mihajlović i hrvatska političarka Kolinda Grabar Kitarović doživele su ogromnu promenu kada je fizički izgled u pitanju. U poslednjih godinu dana, njih dve su se pridržavale specijalnih režima ishrane i rezultati nisu izostali.

 

Čini se da su među ličnostima sa regionalne javne scene njih dve rekorderke, jer su zajedno skinule više od 48 kg. Mnogi su se pitali šta im se desilo i kako su uspele u tome.

 

Kolinda Grabar Kitarović rešila je da se sa viškom kilograma obračuna pre oko godinu dana. Proces mršavljenja otpočela je, prema pisanju hrvatskih medija, Liposukcijskom dijetom, koja joj je pomogla da pokrene metabolizam i topljenje masti. 

 

 

U pitanju je režim ishrane zasnovan na unosu prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata. Ona je iz ishrane potpuno izbacila polugotove proizvode, belo brašno i šećer, a obroci su joj se zasnivali na proteinskim šejkovima.

 

Osim toga,  jela je i meso, ribu i povrće, koje je pripremala na mediteranski način, sa maslinovim uljem i bez prženja. 

 

 

U više navrata Kolinda je govorila da joj je teško da se pridržava ovog režima ishrane zbog brojnih poslovnih obaveza i čestih putovanja. 

 

Što se tiče naše bivše političarke Zorane Mihajlović i kod nje je u pitanju gubitak ogromnog broja kilograma. Kako je jednom prilikom otrkrila, smršala je čak 18 kilograma.  

 

Političarka je otkrila da ustaje veoma rano, oko četiri, pola pet, ali isto tako da leže dosta ranije. Svako jutro prošeta ljubimca, a potom na prazan stomak popije sok od jabuke, cvekle i šargarepe.

 

 

- Važno je da oko podneva poštujem vreme za obrok, koji se sastoji od kombinacije svežeg voća, a posle podne jedem meso, ribu, zeleno povrće i salatu. I naravno, posle posla, pet puta nedeljno idem na trening, uglavnom pilates, a uskoro počinjem da treniram boks -  rekla je Zorana za domaće medije.

 

Ovakav režim ishrane u kombinaciji sa vežbanjem veoma je pomogao bivšoj ministarki da dovede liniju do savršenstva, a tome u prilog govore i fotografije na društvenim mrežama na kojima se posebno vidi razlika.

 

Bonus video:

 

Da li zaista ide na boks?

 

 

 

makonda-tracker