bez greške

Modno usklađeni, zaljubljeni i nasmejani: Miloš Biković i Ivana Malić zablistali na crvenom tepihu

0

Miloš Biković u društvu devojke je stigao na premijeru filma "Izazov".

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Večeras je u beogradskoj Galeriji održana premijera filma "Izazov".

 

Glavnu mušku ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, a pored njega u filmu glume Vladimir Maškov, Pjotr Dubrov, Jelena Valjuškina, Varvara Volodina, Andrej Ščepočkin, Aleksandar Balujev, Igor Gordin, Aleksej Barabaš, Aleksej Grišin i Artur Besčastnij.

 

Ovaj film je inovativan jer je sniman na Međunarodnoj svemirskoj stanici, a naš glumac Miloš Biković je svoje scene snimao na sceni, ali u bestežinskom stanju tokom leta posebnog aviona.

 

Večerašnjoj premijeri su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a među njima i Miodrag Radonjić sa suprugom, Gordan Kičić sa suprugom, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, glumica Sloboda Mićalolović i mnogi drugi.

Posebnu pažnju je privukao glumac Miloš Biković koji se na premijeri pojavio u društvu devojke, pravnice Ivane Malić, a tu je sa njim bila i njegova mama.

 

Miloš i Ivana se retko pojavljuju u javnosti, a večerašnjim stajlinzima su potpuno oduševili beogradsku publiku. 

 

Glumac je odabrao klasičan autfit u vidu tamnih farmerica i crne bluze.

Preko toga je obukao sivi sako ravnog kroja koji je fantastično "otvorio" kombinaciju, a sve je zaokružio crnim cipelama.

Miloš Biković i Ivana Malić na premijeri filma 'Izazov'.
Miloš Biković i Ivana Malić na premijeri filma "Izazov".foto: Damir Dervišagić

Ovakav klasičan stajling koji može da se nosi u više prilika je modni pogodak.

 

Njegova devojka Ivana Malić je stigla na premijeru da podrži svog partnera, a za ovu priliku je odabrala fantastičan i smeo stajling.

 

Crna top mini-haljina naglašava figuru i u prvi plan ističe noge, a za ovu priliku, Ivana se odlučila za trend koji je u poslednje vreme sve popularniji, a to je da ispod haljine obuče belu klasičnu košulju.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

Ovakav spoj modnih komada je doprineo jednom modernom stajlingu, a Ivana je odevnu kombinaciju zaorkužila sandale sa kaišićima sa potpeticom i sivom torbicom, koja se fantastično uklopila.


Podsetimo, glasine o njihovoj vezi su počele da kruže prošlog novembra kada su se njih dvoje pojavili zajedno na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje".

 

 

makonda-tracker