tu pronalazi spokoj

U blizini je MANASTIR, staru kuću je pretvorio u svoje PARČE MIRA: Pogledajte kako izgleda vikendica Miloša Bikovića

1

Glumac Miloš Biković van Beograda je kupio imanje na kojem je izgradio prizemnu kuću.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Među glumcima i drugim poznatim ličnostima u poslednjih nekoliko godina zaživeo je trend da kupuju vikendice i kuće za odmor daleko od očiju javnosti i buke koju nosi urban način života.

 

Nakon što je Šaban odlučio da svoju oazu mira svije daleko od Beograda, njegovim stopama su krenuli mnogi drugi. Jedan od njih je i Miloš Biković koji je u jednom selu nadomak prestonice kupio imanje.

 

Iako su plac i kuća bili veoma zapušteni, Bikoviću to nije predstavljalo problem. Baš to, taj mir, odsustvo ljudi, je bilo ono što ga je kupilo na prvi mah. Odlučio je da sruši staru oronulu kuću, a u medijima se moglo pročitati i to da je imao veliki problem sa zmijama.

 

 

Ipak, kada postoji volja i želja ništa nije nerešivo, pa je tako Miloš pronašao momke koji će da mu pomognu u radovima, zasukao je rukave i krenuo u čišćenje placa i radovima za pripremu izgradnje nove kuće. 

 

Njegovo parče raja nalazi se u selu u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

 

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - rekao je Biković.

 

Miloš Biković nova kuća na selu
Miloš Biković nova kuća na selu foto: Instagram Printscreen / bikovic

 

Razlog da kupi imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihajlo, veoma blizu:

 

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - ispričao je Miloš u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

1 / 7 Foto: Youtube Printskrin

 

Glumac je tada pokazao i kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio, kao i da je stari nameštaj koji je tu zatekao odlučio da sačuva. On je oktio i da je jednu veliku rupu zatrpao šutom, kao i da je zbog zmija kojih je bilo mnogo posipao hlor.

 

Kako se navodi, popularni glumac, koji inače živi na relaciji Beograd - Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve.

 

 

makonda-tracker