pomogao joj je da zadrži fokus

Zbog dečka je kasno otišla na spavanje: Pobednici US Opena posle meča izletelo više nego što je želela da ispriča

0

Mlada teniserka koja je nedavno povezivana s velikom košarkaškom zvezdom nikada ne pominje svoj privatni život, ali sada ju je ponela atmosfera i otkrila je kako je provela veče pre finala

Uzbuđena KOko Gof posle pobede u finalu US Opena 2023. godine
Uzbuđena KOko Gof posle pobede u finalu US Opena 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

U Njujorku je juče održano žensko finale US Opena, u kom je beloruska teniserka Arina Sabalenka poražena od Amerikanke Koko Gof, mlade devojke pred kojom je velika karijera.


Iako ima tek 19 godina, teniserka čije je pravo ime Kori, skrenula je mnogo pažnje sportske javnosti na sebe i postala prava miljenica navijača, a juče su desetine slavnih vatreno navijale za nju.


Budući da je lepotica oko koje se sponzori i modni brendovi "otimaju", mnoge interesuje da li je Koko Gof srećno zaljubljena, a ona je do sada uvek ćutala kada je pitaju o privatnom životu.

 

Međutim, na konferenciji za medije nakon finala se zapričala i otkrila možda i više nego što je želela. Kako je priznala, tek veče pred meč je pomislila da bi ona mogla da bude ovogodišnja šampionka US Opena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Gauff (@cocogauff)


Iskreno, nisam zamišljala pobedu sve do sinoć. Znate, mislila sam o tme, ali sam rekla sebi da to moram da izbacim iz glave, jer sam to radila na Rolan Garosu – rekla je Koko Gof, podsetivši na njen poraz u finalu ovog turnira 2022. – Zamišljala sam to, šta bi se desilo kad bi pobedila... Mislim da sam to baš mnogo želela.


Ona je otkrila i da je kasno zaspala jer je – dugo bila na telefonskoj vezi sa svojim dečkom!

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Prošle noći sam kasno legla, iskreno, zvala sam dečka i rekla da hoću da pročam dok ne bude vreme za spavanje. Pričali smo do 1 sat ujutro i onda sam zaspala – rekla je Koko i otkrila da joj je to pomoglo da ostane fokusirana i da sve od sebe na terenu.


Nije poznato ko je pomenuti dečko, ali se nedavno spekulisalo da postoji nešto izneđu teniserke i košarkaša Džimija Batlera, mada su mediji kasnije pisali da je u pitanju samo trač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Gauff (@cocogauff)

 

BONUS VIDEO

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

 

makonda-tracker