muškarci je nisu zanimali

"Shvatila sam da me 'muvacka', da hoće nešto..." Katarina Žutić je u najtežem trenutku pronašla ČOVEKA SVOG ŽIVOTA

0

Poznati muzičar već godinama je životni saputnik jedne od omiljenih domaćih glumica, a ona je jednom prilikom ispričala kako je počela njihova priča

Srpska glumica Katarina Žutić
Srpska glumica Katarina Žutićfoto: Zorana Jevtić

Popularna glumica Katarina Žutić od svojih glumačkih početaka privlačila je pažnju publike, često njenog muškog dela jer pored velikog talenta može da se pohvali i retkom lepotom.


Budući da ćerka legendarnog Miloša Žutića i Svetlane Bojković spada u red zvezda koje uglavnom ne pričaju o svom privatnom životu za medije, malo je poznato da je ona već godinama u skladnom braku.
Katarina je najpre od 2006. do 2010. bila udata za grafičkog dizajnera Sašu Lazarevića, a nakon kraha ovog braka pričala je da nije bila raspoložena za novu vezu.


Tada je, međutim, upoznala Nemanju Aćimovića, bubnjara grupe Jarboli, koji nije lako dizao ruke i uskoro je njegova upornost urodila plodom.

 

Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja – prisetila se glumica u intervjuu koji je svojevremeno dala za list Gloria.

 

Nemanja Aćimović i katarina Žutić
Nemanja Aćimović i katarina Žutićfoto: kaja_zutic/INstagram

Ona je istakla da joj ni na kraj pameti nije bila ni ozbiljna veza – da ne pričamo o braku. Zbog toga je odmah predočila svom budućem suprugu da nema ozbiljne planove.


Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene – ispričala je ona.

 

Katarina Kaja Žutić jedna je od omiljenih domaćih glumica
Katarina Kaja Žutić jedna je od omiljenih domaćih glumicafoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Međutim, emocije su bile jake, a oni su uskoro postali par.


Glumica obično ne deli mnogo detalja o svojoj privatnosti, pa se i na njenom profilu na Instagramu uglavnom mogu naći njene slike, četkice i prelepi pejzaži iz njene vikendice. Samim tim, ne deli ni fotogafije supruga, a izuzetak je napravila jednom prilikom, kada je objavila uspomene s odmora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

BONUS VIDEO

Kaja Žutić priznala ono što mnogi ne bi

 

makonda-tracker