čarobno

Voćnjak, bašta, i nešto na šta je PREPONOSNA: Zavirite na seosko imanje Katarine Žutić - RAJ mu nije ravan

0

Mnogi ljudi sanjaju o jednom ovakvom mestu, gde nestaju stres i briga i počinje mir i spokoj 

Zavirite u vikendicu Katarine Žutić
Zavirite u vikendicu Katarine Žutić foto: Instagram / kaja_zutic

Naša poznata glumica Katarina Žutić ostvarila se tokom života u brojnim ulogama, a čini se da sada igra jednu, onu životnu, u kojoj uživa svim čulima. 

 

Ćerka Svetlane Bojković i preminulog Miloša Žutića oduvek je maštala o kući na selu, daleko od očiju javnosti i buke i galame. Sudbina ju je nagradila i ona je nasledila od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje.

 

Prošlo je nekoliko godina, a Katarina nije mogla zbog posla da se posveti ovoj za nju veoma vrednoj nekretnini.

Ipak, kao što biva kada čovek nešto mnogo želi Katarina je uspela da svoj san pretoči u javu. Uredila je imanje baš po svojoj želji i sada je ono postalo mesto na kojem traži beg od svakodnevnih obaveza i u kojem uživa daleko od očiju javnosti.

 

Nekoliko puta do sada Kaja se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu koliko je vredna kada ode na selo i koliko je ponosna na sve ono što je svojim rukama stvorila.

 

Sama podrezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš tamo u prirodi rodila ljubav prema slikarstvu, na šta je posebno ponosna.

 

1 / 7 Foto: Instagram / kaja_zutic

 

Selo je za Katarinu ogromna inspiracija. O tome svedoči i njena prva samostalna izložba slika koja je pre izvesnog vremena održana u Beogradu.

 

Dom Katarine Žutić na selu poslužio je dramskoj umetnici da se ponovo poveže sa prirodom, ali istovremeno da spozna nešto više o sebi, kao naprimer to da je talentovana za slikanje. Tvrdi da je ovaj talenat nasledila od oca, koji je takođe pomalo slikao.

 

 

makonda-tracker