lepa pravnica

Venčali su se u Parizu kad su PREŠLI ČETRDESETU: Znate li ko je i kako izgleda supruga Srđana Predojevića? (FOTO)

0

Voditelj Srđan Predojević nikada ne eksponira svoju suprugu i porodicu, pa malo ko zna kako lepa pravnica izgleda

srđan predojević već godinama voli istu ženu
srđan predojević već godinama voli istu ženufoto: Nemanja Nikolić

Voditelj Srđan Predojević jedno je od najpopularnijih televizijskih lica u Srbiji, ali o njegovom privatnom životu malo ko zna detalje.

 

Kako su sada ispred njega novi poslovni izazovi i radno mesto na kome će zameniti Irinu Vukotić, njegovo ime je u žiži javnosti, ali mnogi ne znaju kako izgleda njegova supruga i žena koja je njegova srodna duša već godinama.

 

Srđan je, naime, oženjen Mirjanom Lazarević Predojević, pravnicom koja je od njega mlađa godinu dana, a priča povodom njihovog venčanja veoma je zanimljiva.

 

Krajem 2014. godine, njih dvoje su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da", a tada je Srđan imao 43 godine, dok je ona imala 42 godine.

 

Mada su zajedno bili godinama, venčali su se 2014. u Parizu.

 

― Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć da procene kakav je ko ― rekao je Srđan za magazin "Story" nakon venčanja.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Jednom prilikom je Srđan u šali rekao da je sačekao da porodica prestane da brine hoće li on ikada stati na ludi kamen.

 

― Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba ― rekao je on.

 

srđan i mirjana predojević na venčanju željka i jovane joksimović
srđan i mirjana predojević na venčanju željka i jovane joksimovićfoto: Marina Lopičić

Dve godine pre venčanja Srđan i Mirjana doživeli su veliki gubitak; čekali su treće dete, ali je supruga voditelja nažalost u poodmakloj trudnoći izgubila bebu.

 

― Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice ―, rekao je tada Srđan za "Svet".

 

Mirjana i Srđan imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

 

Bonus video Irine Vukotić:

 

makonda-tracker