godine sreće

Imaju troje dece, ogromno imanje i beskrajnu ljubav: Ova lepa glumica je supruga Branka Jankovića

3

Šarmantni glumac Branko Janković, zvezda serije "Vojna akademija" i mnogih drugih popularnih TV hitova, već godinama je u skladnom braku s koleginicom

Glumac Branko Janković uživa u životu o kakvom je maštao
Glumac Branko Janković uživa u životu o kakvom je maštaofoto: Nenad Kostić

Harizmatični glumac Branko Janković osvojio je simpatije publike ulogom u seriji "Vojna akademija", koja je lansirala njegovu karijeru, a on je i jedna od zvezda serija "Tender" i "Koža".


Sve vreme dok vredno gradi karijeru, on brine i o ogromnom imanju i farmi koza, a teško da bi stizao sve i u svemu bio toliko uspešan da nema ogromnu podršku.

 

U njegovom životu je to njegova supruga, koja je i sama glumica. U pitanju je Nataša Janković, Brankova pet godina mlađa koleginica, koju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...

 

Branko i Nataša Janković su godinama u braku, a ponosni su roditelji troje dece, s kojima žive u jednom selu u okolini Valjeva.


Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je – rekao je glumac jednom prilikom.

 


Ipak, njihov život nije samo seoska idila, već spoj dva sveta, a Jankovići često zbog posla moraju da borave u Beogradu, kada ih mališani prate.


Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata” – ispričao je Branko u jednom intervjuu.


Glumica Tamara Dragičević, koja u "Vojnoj akademiji" igra suprugu Brankovom liku, podelila je pre izvesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:


S dve žene.

 


Kako je nedavno istakao, Branko je uvek u pokretu i pun obaveza.


Umetnik ne spava. Auto mi je kancelarija, sve vreme putujem i radim. Ne bih izdržao ovaj ritam i tempo da ne provodim vreme u prirodi. Priroda, porodica i zdrava hrana su mi izvor energije. Ne želim da živim pod platom i kreditima, hoću da živim kao umetnik, a umetnik ne spava. Nema racionalnosti u umetnosti, idem tamo gde me moje biće vuče – istakao je nedavno za Kurir.


On je tada dodao i da su deca i supruga uvek s njim.

 


Decu vodim svuda sa sobom, i kada radim na imanju i kada glumim, i želimo ih još. Cilj mi je da dožive kvalitetan raspon, da osete sve u životu, da nemaju predrasude prema bilo čemu. Vodio sam ih na set filma "Divljaci" i lepo su se uklopili u ekipu. Zanimljivo im je kako me spremaju za set. Bebu kad ne možemo da vodimo, ostavljamo kod komšinice, koja je divna žena. Ona sve razume i ne plače – rekao je Branko.
 

BONUS VIDEO

Glumica Anđelka Prpić u emisiji Realna priča

 

 

makonda-tracker