uvek zajedno

Posle gubitka trojki njihova ljubav se samo učvrstila: Znate li ko je 20 godina mlađa supruga Dragana Marinkovića Mace?

2

Iako su se suočili s velikom tragedijom i teškom životnom borbom, glumac i njegova supruga nisu se predali i jedno drugom su bili najveća podrška

Jovana i Dragan Marinković Maca na premijeri filma 'Munje opet'
Jovana i Dragan Marinković Maca na premijeri filma "Munje opet"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularni glumac, komičar i voditelj Dragan Marinković Maca (55) poznat je po brojnim ulogama i učešću u mnogim popularnim projektima, a iako je često u javnosti, o njegovom privatnom životu publika ne zna mnogo.


Šarmantni Sarajlija je već godinama u skladnom braku s 20 godina mlađom Jovanom, za koju je vrlo brzo nakon početka ljubavi shvatio da je žena njegovog života.


Kako je glumac ispričao, oni su na ludi kamen stali posle samo nekoliko meseci veze.

 

Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir – ispričao je Maca.


On je istakao da je njihovo venčanje bilo intimno i da, iako mu sam čin venčanja lično ne znači mnogo, s Jovanom uživa u bračnom životu.

 


Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je prilikom jednog gostovanja u emisiji Magazin In.


Maca, inače, iz prethodnih ljubavi ima dvojicu sinova, s kojima njegova životna saputnica, inače frizerka, ima sjajan odnos.


Jovana se divno slaže sa njima – zadovoljan je glumac.


On nije krio svoju želju da s Jovanom izgradi veliku porodicu, a par je pre izvesnog vremena doživeo tešku tragediju – izgubili su trojke.

 

Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa – rekao je Marinković i istakao da je bilo bitno da se psihički oporave od svega kroz šta su prošli.

 

Glumac je ispričao i da se trudio da podrži suprugu u teškim momentima, kao i da ima mnogo sličnih slučajeva svuda oko nas.

 

Morali smo i psihički da se resetujemo zbog tog gubitka. Jovani sam u tim trenucima bio velika podrška. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Nekako smo isplivali iz svega i idemo dalje. Grozno je što takvih slučajeva kao što je naš ima mnogo. Mnogo parova prolazi kroz tu agoniju. Ne znam da li je to od bombardovanja ili loše hrane — zaključio je on.

 

Ipak, glumac ne odustaje od svoje želje da ima potomstvo sa suprugom.

 

1 / 5 Foto: Stefan Jokić

 

 Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom – rekao je Marinković.

 

BONUS VIDEO

Dragan Marinković Maca: Nikad nisam bio miljenik medija, i j**e mi se baš!

 

 

makonda-tracker