otvorila dušu

Za nju "papir" nije garant ljubavi i sreće u braku: Voditeljka Anđela Đurašković iskreno o svojoj porodici i vaspitanju

0

Ona se osvrnula na to da se posle venčanja u njihovom braku ništa krupno nije promenilo, ali je prokomentarisala i to da joj suprug pridikuje oko njenog odnosa sa njihovim sinom. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Anđela Đurašković već neko vreme viđamo u jutarnjem programu na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. 

 

Kako ona ističe, veoma rano se budi zbog posla. te da joj je neophodno da legne do 22h kako bi bila odmorna da ustane kada joj alarm zazvoni u 4h. Njenu rutinu jedino mogu da promene dva muškarca - sin i suprug kao i obaveze po domu u kojem žive, piše Blic. Voditeljka se početkom septembra i udala za svog dugogodišnjeg partnera sa kojim ima divnog mališana:

 

 

— Lep je osećaj biti supruga čoveku koga voliš, zvanično. Srećna sam što se svo troje prezivamo isto, više me na granici ne pitaju čije dete vodim sa sobom. Šalu na stranu, papir kao takav nije ništa promenio u našim životima. Nikakav papir nije garant ljubavi i srećne porodice — kaže za Blic voditeljka Anđela Đurašković.

 

Zatim se nadovezala na odnos prema svom sinu, te je istakla da njen suprug često kaže kako ga je razmazila:

 

— Smatram da u ovom uzrastu u kom je sada (dve i po godine) nema potrebe biti strog. Zaista, mnogo bolje efekte postižem dogovorom, lepim rečima, poljupcima i objašnjavanjem. Imam mnogo strpljenja čak i kada Mihajlo ima izlive besa karakteristične za taj uzrast — istakla je Anđela.

 

 

makonda-tracker