skandal za skandalom

ŠUŠKALO SE DA JE ANĐELINA IMALA ISTU SUDBINU KAO DŽENIFER: Priča o aferi Breda Pita i Marion Kotijar

0

Holivudski svet dobro je uzdrmala priča o ljubavi koja se rodila, navodno, između Marion i Breda, a pričalo se i o ― trudnoći

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je Marion Kotijar sinoć prošetala crvenim tepihom Kanskog festivala u glamuroznoj metalik haljini, mnogima je zastao dah. Prelepa Francuskinja izgledala je očaravajuće u društvu kolege Adama Drajvera, a pričalo se da ju je pre nekoliko godina osvojio njegov još poznatiji kolega.

 

Godine 2016. premijerno je prikazan film "Tajna veza", u kome su bračni par špijuna odglumili Marion Kotijar i Bred Pit. Zanimljivo je da su taj film po mnogo čemu uporedili sa filmom "Gospodin i gospođa Smit" i situacijom sa tog seta.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Govorkalo se tada da su se Bred i Marion na snimanju zaljubili, kao i da  njihova filmska hemija uopšte nije lažna. S obzirom na to da je slavni glumac upravo tada najavio da se rastaje od svoje supruge Anđeline Džoli, Holivud je bio dobro uzdrman ovom pričom.

 

Zanimljivo je to što je izgledalo kao da se istorija ponavlja. Naime, kada su se Bred i Anđelina upoznali, dobro je poznato da je tada bio u braku sa Dženifer Aniston. On je Dženifer ostavio zbog Anđeline, a ovog puta kamen spoticanja bila je prelepa Marion.

 

Kada su se Bred i Anđelina razveli, javnost je bila iznenađena, ali odmah su krenula brujanja o tome kako je upravo Marion rasturila vezu najslavnijeg para.

 

Francuskinja je javno progovorila o svemu na svom Instagramu i negirala aferu sa Bredom, mada to nije zaustavilo tračeve. To je išlo toliko daleko da se šuškalo da je glumica trudna i da nosi Bredovo dete!

 

Tada su i Marion i Bred bili u braku, a ovo je uzdrmalo njihove svetove. Marion je rekla da je ona pre mnogo godina upozanala ljubav svog života, čoveka za kojeg je udata, glumca Gijoma Kanea, s kojim ima i dvoje dece.

 

Ovo je definitivno bio jedan od skandala koji se i dan-danas pamti u svetu poznatih, a čini se da prava istina, ipak, i dalje nikom nije poznata...

 

 

makonda-tracker