neočekivano

Ni ALKOHOL, ni PRELJUBA, već nešto neočekivano: Ovo je PRAVI RAZLOG za razlaz Sofije Vergare i Džoa Manganijela

0

Ovo je razlika koju nisu mogli da prevaziđu 

Pravi razlog za razvod Sofije Vergare
Pravi razlog za razvod Sofije Vergare foto: EPA / PAUL BUCK

Vest o razvodu jednog od najlepših parova na svetu, Džo Manganijelo i njegove supruge Sofije Vergare iznenadila je njihove fanove.

 

U danima za nama raspravljalo se od razlozima razvoda, a sada je konačno isplivao pravi razlog koji je doveo do kraha njihovog braka.

 

Kao prenosi Page Six, Džo Manganijelo je odlučio da prekine svoj sedmogodišnji brak sa Sofijom Vergarom jer se nisu slagali na temu dece.

 

Izvor blizak 46-godišnjoj zvezdi „Prave krvi“ kaže da je glumac oduvek želeo da bude tata i da su ta osećanja samo pojačana poslednjih godina.

 

 

Pomalo nejasno ostaje šta se dogodilo od novembra 2015. godine, kada je i Vergara bila otvorena po tom pitanju. U to vreme, ona nije isticala da ne želi da ima decu sa Džoom i sada je zbog toga par zapao u krizu, koja će se završiti razvodom.

 

Zvezda „Moderne porodice“ već je mama 31-godišnjeg sina Manola, koga ima sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom.

 

Ona je takođe vodila dugu sudsku bitku oko starateljstva nad njena dva zamrznuta embriona sa njeni bivšim partnerom Nikom Loebom

 

Razlog za razvod jednog od najlepših parova je njena želja da nema više dece
Razlog za razvod jednog od najlepših parova je njena želja da nema više decefoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Iako je sudija na kraju presudio u korist glumice u martu 2021, rečeno je da je to iskustvo možda uticalo na njen stav o tome da ima više dece.

 

Insajder je rekao da je upravo to razlog za razlaz, napominjući da su "nepomirljive razlike" koje je Manganijelo naveo u svom zahtevu za razvod – koji je podneo u sredu – tačne.

 

Uprkos izveštajima u kojima se tvrdi da je to što se glumica često opija negativno uticala na brak, izvor ne veruje da je to dovelo do raskida.

 

Advokat za razvode visokog profila Frederik Dž. Sigel – koji ne zastupa nijednu stranu i nema nikakve veze sa slučajem – veruje da će dvojac verovatno imati "čist" finansijski rastanak jer su potpisali predbračni ugovor pre venčanja.

 

BONUS VIDEO: Razvod Ognjena Admižića

Kada je domaća javnost u pitanju, ogromnu pažnju javnosti okupirao je razvod Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske. Više o tome pogledajte u videu koji sledi.

 

makonda-tracker