zajedno su deceniju

Prsten od 70. 000 evra, venčanje i medeni mesec na Azurnoj obali: Ko je 30 godina mlađa supruga Miće Megatrenda?

5

Uživaju u ljubavi čitavu deceniju

Mića Megatrend je u braku sa 30 godina mlađom Milicom
Mića Megatrend je u braku sa 30 godina mlađom Milicom foto: Zorana Jevtić

Poznati srpski biznismen i profesor Mića Jovanović, vlasnik Megatrend univerziteta, venčao se pre nešto više od 10 godina sa sa Milicom Đorđević, svojom dugogodišnjom verenicom.

 

Svoju ljubav krunisali su na Azurnoj obali sa kumovima, slikarom Milošem Šobajićem i operskom divom Draganom del Monako.

 

Njih je Mića Jovanović venčao samo nekoliko dana pre nego što je i on izgovorio sudbonosno "da".

 

 

- Mićino imanje u rezidencijalnom delu Kana bilo je pravo mesto za tako lep događaj. On je na prst svoje izabranice stavio prsten koji je ručni rad čuvenih juvelira ‘Van Cliff and Arples’, sa brilijantom od pet karata, vredan 70.000 evra -  ispričao je za Alo davno prijatelj mladenaca.

 

Gala proslava upriličena je po uzoru na one koje možemo da vidim u Holivudu, a Mića nije žalio novac, ni vreme kada je sreća njegove drage u pitanju. 

 

- Mićin kum na venčanju bio je naš proslavljeni slikar Miloš Šobajić koga je vlasnik ‘Megatrenda’ samo nekoliko dana ranije venčao sa operskom primadonom Draganom del Monako. Time je Mićina radost bila još veća - dodao je izvor.

 

Uprkos razlici u godinama Mića i Milica su u braku već duže od 10 godina
Uprkos razlici u godinama Mića i Milica su u braku već duže od 10 godina foto: Marina Lopičić

 

Kako bi pružili priliku prijateljima i porodici da prisustvuju venčanju, mladenci su planirali da venčanje u Srbiji naprave i u Srbiji. 

 

Iako su mnogi sumnjali u dugovečnost ovog braka, Mića i njegova Milica su demantovali sve glasine i nagađanja. Oni su u braku duže od 10 godina i savršeno se slažu. 

 

Mića je više puta istakao da mu je supruga velika podrška i da mu ništa nije teško kad zna da je ona uz njega.

 

Mića se našao u centru pažnje medija nakon što je prijavio policiji da je opljačkan i da su mu iz kuće nestale zlatne poluge, nakon čega je reagovao MUP.

 

Bonus video:

 

U emisiji Realna priča uspešan biznismen je podeli tajnu svog uspeha, ali i teškoće s kojima se u mladosti susretao. Pogledajte detalje u videu koji smo odabrali za vas.

 

 

 

makonda-tracker