šuška se

Ovo je novi dečko Emine Jahović? Poznat, moćan, stariji od nje 14 godina, a dopao se i pevačicinim sinovima

2

Kako tvrde turski mediji, pevačica je novog partnera upoznala sa sinovima Jamanom i Javuzom

Emina Jahović na dodeli MAC nagrada
Emina Jahović na dodeli MAC nagradafoto: Milan Maricic/ATAImages

Popularna pevačica Emina Jahović nastavila je život u Istanbulu nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, s kojim ima dvojicu sinova.


Par je bio u braku od 2008. do 2018. godine, a za to vreme važili su za jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova u Turskoj. Ipak, ljubavi je došao kraj, a oni se sada sreću pred sudom, o čemu je Emina nedavno pričala.


Nakon njihovog rastanka, Mustafa je stupio u vezu s influenserkom Melis Sutšurup, kojom se potom oženio, a poznato je da je Emina neko vreme bila u ljubavi s turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

 

1 / 5 Foto: yaemina/Instagram


Od tada se ništa nije čulo o Emininom ljubavnom životu, a turski mediji sada tvrde da je pevačica ponovo zaljubljena i da je njen novi dečko Kurt Danijel Santej.


U pitanju je poslovni čovek koji je vrlo uticajan u visokim krugovima, od Emine je stariji 14 godina, u Istanbulu živi otkako se pre dve godine rastao od bivše supruge.

 

I on, kao Emina, navodno ima dvoje dece, a turski portali pišu i da je naša kantautorka upoznala Santeja sa svojim sinovima i da je on osvojio njihova srca.

 

 

makonda-tracker